Artistutviklerne gleder seg til å møte Topp 100. Foto: TV 2 
Artistutviklerne gleder seg til å møte Topp 100. Foto: TV 2 

Universal music: – Vi kobler ut hjernen og lytter

Dette ser plateselskapene etter i The Stream!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 tok en prat med plateselskapene for å høre hva de tenker om bidragene og hva de ser etter i The Stream.

Universal:

«Den største feilen man kan gjøre når man leter etter nye talenter er å være forutintatt. Derfor legger vi ingen begrensende føringer på hva vi leter etter. Vi streber mot å være helt åpne og fordomsfrie. En vanskelig øvelse når man jobber profesjonelt med musikk. Vi kobler ut hjernen og lytter. Rører det noe i oss kobler vi på hjernen igjen og begynner på jobben.»

Warner:

«Vi ser på The Stream som en unik mulighet til å finne, dyrke og utvikle talenter, hvorvidt det er produsenter, vokalister, band eller musikere. Vi ser etter artister som har potensiale til å utvikle seg, er dedikerte og har et tydelig talent innenfor musikk, hvor vi kan spå en lys og framgangsrik fremtid.

 
 

Det finnes et hav av talenter der ute, og The Stream gir folket mulighet til å vise seg fram på en måte som er aktuell og på den måten de fleste artister blir oppdaget nå for tiden.

Vi har våre favoritter og vi gleder oss til å følge dem på The Stream.»

Sony

«Vi gleder oss veldig mye til å komme i gang med neste fase av The Stream, og til å utforske de mange gode artistene som har meldt seg på enda nærmere.

Vi er på jakt etter artister med tydelig og kontemporær artistisk identitet. Vi må se en kommersiell appell og ha tro på at vedkommende kan hevde seg i dagens beinharde streaming-hverdag.»

Har du noen spørsmål kan du sende mail til thestream@monstermail.no