Beckham-kjæresten (19) hater festing

Chloë Moretz, som selv spiller rebelsk tenåring i «Bad Neighbours 2», er ikke interessert i å henge med svette og fulle tenåringer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se intervjuet med Hollywoodstjernen i toppen av saken.

Chloë Grace Moretz er bare 19 år gammel, men ulik tenåringer flest.

Hun startet skuespillerkarrièren allerede som syvåring, og har spilt i filmer som «Kick Ass», «The Equalizer» og «Hugo» for å nevne noen.

Hater festing

Nå er Moretz aktuell i filmen «Bad Neighbours 2», hvor hun sammen med venninnegjengen skaper hodebry for naboene med høylytt festing.

Dette er noe tenåringen absolutt ikke kan kjenne seg igjen i på privaten.

– Det siste jeg vil gjøre er å danse rundt med hundrevis av svette tenåringer. Alle er fulle, og æsj. Det er det verste. Jeg hater det.

Hun har gått på hjemmeskole siden barndommen, og kan ikke forestille seg et liv på high school eller college.

– Hver gang jeg går ut og spiser med vennene mine, trygler de meg om å bli med på fester på skolens internat eller noe, sier skuespilleren.

Kjæreste med Beckham

Personligheten hennes står i stor kontrast til rollen i «Bad Neighbours 2», hvor Moretz spiller hovedrollen som rebelske Shelby.

– Jeg ville prøve å spille i en komedie. Jeg ville lære noe nytt som jeg ikke har gjort før. Det var gøy. Jeg tenkte det var noe som ville sette meg på prøve, og det gjorde det, sier supertalentet.

Moretz spilte rollen som Hit-Girl i filmene om «Kick Ass». Hun har også hovedrollen i den kommende filmatiseringen av tegneseriefilmen «Den Lille Havfruen».

På privaten er 19-åringen kjæreste med David og Victoria Beckhams sønn, Brooklyn Beckham. De to fasjonistaene møttes under moteuken i Paris i 2014, og har hatt et av-og-på-forhold siden. Nylig delte Brooklyn bilder på Instagram av de to tett omslynget, så flammen er tydelig tent igjen.

❤️

Et bilde publisert av bb (@brooklynbeckham)