STJERNEMØTE: Connor og Ryan møttes for første gang for tre år siden. De to møttes igjen like før han døde. Foto: Facebook.
STJERNEMØTE: Connor og Ryan møttes for første gang for tre år siden. De to møttes igjen like før han døde. Foto: Facebook.

Hollywoodstjernen skrev hjerteskjærende hyllest til Connor (13)

«Deadpool»-aktuelle Ryan Reynolds (39) hyller fan som tapte kampen mot kreften.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Ryan Reynolds har skrevet en hjertefølt og rørende avskjed til en fan som døde av kreft tidligere denne uken.

«Deadpool»-stjernen postet avskjeden på Facebook, hvor han hyller 13 år gamle Connor.

«Vi møttes fordi han elsket Deadpool. På en måte VAR han Deadpool ... Connor var 13 år gammel, men denne gutten, han var smart. Han var morsom, skriver Reynolds i posten som nå er delt og likt tusenvis av ganger.

Connors største ønske var å få møte sitt idol, og Reynolds forteller om reisen opp til Edmonton i Canada hvor han overrasket Connor på sykehuset.

«Vi møttes gjennom Make-A-Wish Foundation, og jeg kan ikke takke dem nok ... Jeg tok med en uklippet versjon av filmen. Det var fremdeles flere scener som ikke var ferdige, men Connor så ikke ut til å bry seg. Og jeg har aldri følt meg heldigere for å få lov til å være Wade Wilson», skriver Reynolds.