I KJEMPEFORM: Det gir Fred Friday kapteinsbindet for Jesper Mathisens lag i Tippeligamanager.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
I KJEMPEFORM: Det gir Fred Friday kapteinsbindet for Jesper Mathisens lag i Tippeligamanager. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Åserud, Lise

Fred Friday er ukens kaptein!

Jesper Mathisen har tro på Lillestrøm-spissen mot Vålerenga.

Lørdag 15.30 er det duket for Lillestrøm-Vålerenga. Et av årets store høydepunkt for oss som elsker Tippeligaen, og jeg tror det blir hjemmeseier på Åråsen.

Derfor har jeg valgt Fred Friday som ukens kaptein etter at han har vist fantastisk form for de gule i år.

I sist kamp så Steffen Hagen ut som en smågutt i duell med nigerianeren, og det er ikke ofte du ser en av Tippeligaens beste midtstoppere få kjørt seg slik Hagen ble i Skien.

I tillegg til Friday har jeg funnet plass til Malaury Martin på midtbanen. Han har ikke vært veldig imponerende til nå i år, men har offensive kvaliteter som kan gjøre at han samler godt med poeng denne runden.

Ole Martin Årst er fortsatt på topp av Ekspertligaen med sitt Hottentotters. Han har 470 poeng, mens jeg ligger på 2.plass med 451 poeng. Heldigvis er jeg foran Mads Hansen sitt Pennypackers FC.

Vi har som kjent et veddemål om hvem som gjør det best, og akkurat nå er det Mads som ser ut til å måtte klippe seg akkurat slik jeg bestemmer. Helt sist ligger Christian Gauseth med 289 poeng.

Jeg har også gjort noen bytter på benken denne runden. I mai kommer det veldig mange kamper for alle lagene i Tippeligaen, og da er det ofte slik at lag rullerer litt på mannskapet sitt. Dermed kan det være vanskelig å vite hvem lagene starter med, og derfor er det viktig å ha spillere på benken som normalt sett spiller.

Nouri er en slik spiller og han bør de fleste vurdere akkurat nå. Han er i fantastisk form i likhet med resten av sine medspillere i Brann, og han er den spilleren i Bergen som har kommet til flest innlegg i årets sesong.

Ukens lag:

Rossbach

Ruud, Vilsvik, Svensson

Midtsjø, Miljeteig, Boateng, Martin

Pedersen, Friday(C), Occean

Benken:
Faye-Lund, Nouri, Castro, Wichne

Se opp for:
Mohamed Ofkir kan fort være spilleren som avgjør kampen hjemme mot Vålerenga. Jeg var veldig nære på å ta han ut på ukens FC Mathisen.