KJÆRESTER: Paradise-deltager Sandra Brataker sammen med kjæresten og Paradise-deltager Jørgen William Hagen Haug. Foto: TV 2
KJÆRESTER: Paradise-deltager Sandra Brataker sammen med kjæresten og Paradise-deltager Jørgen William Hagen Haug. Foto: TV 2

Paradise-Sandra: – Hun ringte politiet og etterlyste meg

Sandra skapte familiedrama da hun reiste på «Paradise Hotel»-innspilling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Romantikken blomstrer som aldri før mellom «Paradise Hotel»-deltagerne Sandra Brataker (20) og Jørgen William Hagen Haug (24).

I TV3-serien har Sandra vekket sterke reaksjoner, men allerede før de to turtelduene ble skikkelig kjent, skapte Sandra rabalder også på privaten hjemme i Norge.

Livredd

Det var nemlig ikke alle hjemme som fikk vite at 20-åringen hadde reist for å delta i det for mange kontroversielle programmet «Paradise Hotel».

– Jeg måtte fortelle det til mamma, for noen måtte vite hvor jeg var hen. Jeg valgte ikke å fortelle det til besteforeldrene mine, noe som satte griller i hodet på mormor. Hun fikk jo ikke tak i meg, stakkars, forteller Sandra i et intervju med God kveld Norge.

Dermed var kverna i gang. Og en livredd mormor som ikke visste hvor barnebarnet var, ga seg ikke før hun hadde ringt politiet.

– Jeg har hørt at hun ringte politiet for å etterlyse meg, ja. Men heldigvis fikk mamma stoppet det før det ble satt i gang en leteaksjon, forteller hun.

– Hvorfor ringte hun politiet før hun ringte moren din?

– He he, jeg tror rett og slett det bare var panikk.

– Jeg var utspekulert

– Så hva tenker besteforeldrene dine om at du er med i dette programmet?

– Det går veldig fint. De er fortsatt glade i meg. Jeg er jo lillejenta deres. Bestefar sitter og ser på hver episode.

Jørgen på sin side, klekket ut en aldri så liten plan da han skulle fortelle familien sin om hva han skulle være med på.

– Jeg var nok litt utspekulert da jeg fortalte det. Jeg ringte først mamma, så pappa, og sa bare at jeg trenger en bekreftelse på at dere er glade i meg. «Bare si at dere er glade i meg». De svarte at de selvfølgelig er det, og spurte hva det var for noe. Jeg sa at vi skulle ta dette ansikt til ansikt og at vi skulle ta det om noen dager. Da hadde jo kverna deres gått i mange dager, og de lurte på hva i alle dager dette var for noe.

– Det var mye rart de tenkte på. Og da jeg fortalte at det var Paradise Hotel, så var jo det ingenting i forhold. Da tok de det greit, sier han lattermildt til God kveld Norge.