The Stream-aktuelle Ylva (15) ble overrasket med Adele-billetter på direkten

Ylva Johnsen Olaisen begynte å gråte da hun ble overrasket med billetter til sitt store idol på God morgen Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ikke bare skulle 15 år gamle Ylva Johnsen Olaisen fra Kristiansand synge på direktesendt TV for aller første gang hos God Morgen Norge fredag morgen.

Det unge sangtalentet ble også overrasket med billetter til søndagens Oslo-konsert med sitt store idol, superstjernen Adele.

Billettene ble revet bort på få minutter da de ble lagt ut i desember, og Olaisen hadde egentlig gitt opp alt håp om at hun skulle få se Adele live med det første.

Gråt på direkten

Men så sier plutselig programlederne Signe Tynning og Espen Fiveland at de har to billetter til konserten som hun skal få.

– Oppi her så har vi nemlig ikke bare én, men to billetter. Og de er til deg! sier Espen Fiveland.

Olaisen blir helt stum, og hun klarer ikke å holde tårene tilbake. Hun blir så satt ut at programlederne er redd hun ikke skal klare å framføre låta «Hometown Glory» av Adele etterpå.

Se reaksjonen i videoen øverst i saken!

Gjennomførte opptredenen med glans

Det var 15-åringen selv også, forteller hun til TV 2 etterpå.

– Jeg fikk helt sjokk og klarte ikke å si noe. Jeg prøvde å holde gråten inni meg, men det var ikke så lett. Jeg klarte heldigvis å samle meg litt igjen før opptredenen. Men det var virkelig verdt det, smiler Olaisen.

Ylva fremfører «Hometown Glory»

Olaisen var bare tre år da hun bestemte at hun skal bli en stjerne, og begynte å ta sangtimer et par år senere. Hun har opptrådt på en rekke lokale kulturarrangementer, og er ikke i tvil om at det er musikk hun vil jobbe med.

Er med i The Stream

Nå har hun lastet opp sitt bidrag til sangkonkurransen The Stream på TV 2, der hun i skrivende stund ligger på 15. plass over mest streamede låter. Det er sendt inn over 1200 bidrag i konkurransen.

De 100 med flest streams går videre til en showcase der de møter Norges tre største plateselskap. Til slutt plukkes det ut noen finalister som skal opptre på TV 2 gjennom hele høsten.

– Jeg er veldig spent på hva som skjer videre i konkurransen. Det er kjempemoro at folk har hørt på bidraget mitt.

The Stream får du se på TV 2 til høsten.