Fotballryktene: – Argentinsk superstjerne på vei til Manchester United

Og nå blir Harry Redknapp landslagssjef.

Det banker på døren, men hvem er det?

Jo, det er helgen som vil inn.

Og med den kommer en fotballmeny som kan gi hvem som helst vann i munnen.

Leicester kan bli ligamester og på Åråsen kan det bli stille i et eller annet fjøs.

Men ingen fest uten et skikkelig vorspiel, og vi teller ned til fotballfesten med en durabelig dose med fotballrykter.

Etter helgens kamper kan Champions League-fotball neste sesong være en fjern drøm for Manchester United. Tre strake sesonger utenfor topp tre i Premier League er ikke akseptabelt på Old Trafford. Mye tyder derfor på at de røde djevlene vil fortsette sin desperate kjøpefest. For ingen har brukt mer penger på spillere enn Manchester United de to siste årene. Og ingen har fått mindre valuta for pengene. Men Ed Woodward og kompisene hans har ikke tatt skrekken. De tar sats igjen og vil strø om seg med en milliard eller to i sommer også. I underkant av 900 millioner kroner kan være på vei til Napoli. For Tribal Football kan fortelle at Gonzalo Higuain er blitt observert på husjakt i Manchester-området, og det er summen som må på bordet for å løse ham fra kontrakten med Serie A-klubben.

En annen signering som vil gi Manchester United-fansen stjerner i øynene og troen på en ny storhetstid er Sergio Busquets. For Real Madrid-vennlige Marca kan med skadefryd melde om at midtbanespilleren nå krangler med Barcelona om størrelsen på lønnen i sin nye kontrakt. Noe som kan føre til at 27-åringen kan bli solgt i sommer. Paris Saint-Germain, Chelsea og Manchester City har vært nevnt som interesserte klubber, men det er Manchester United som skal være hetest på grøten.

Spørsmålet er om store stjerner som Higuain og Busquets er interessert i å spille torsdagsfotball mot Stabæk og Strømsgodset. Det skal visstnok ikke David de Gea være. To sesonger med Europaliga kan se ut til å være nok for den spanske landslagskeeperen. Transfermarketweb skriver at Real Madrid vil gjøre et nytt fremstøt overfor Manchester United i sommer, og denne gangen vil de også sende inn overgangspapirene i tide for å få overgangen i orden.

Av og til kan gamle meritter gjøre at en ikke helt klarer å se hvor en har havnet i hierarkiet. For neste sesong skal Leicester spille Champions League, mens Manchester United altså må belage seg på kamper torsdag kveld i Europa. Likevel regner de røde djevlene med at det er så mye mer attraktivt å spille for dem at de kan lure til seg The Foxes' beste spiller. For Goal kan fortelle at Manchester United vil prøve å bytte til seg N'Golo Kanté. Og lokkematen er en byttehandel der Andreas Pereira går motsatt vei. For Leicester lar seg nok lure til å gi slipp på en fransk landslagsspiller når de kan få en reservelagsspiller fra selveste Manchester United i retur.

I den lyseblå delen av Manchester skal påtroppende manager ha funnet spilleren han mener må på plass for at Manchester City skal gjenerobre Premier League-tittelen. Han vil nemlig hente Theo Walcott fra Arsenal for å lede angrepet sitt neste sesong, skriver London Evening Standard. 27-åringen har fem scoringer på 27 kamper denne sesongen.

Etter Jamie Vardy har vist at det går an å gjøre en kometkarriere fra lavere divisjoner, så har storklubbene fått øyene opp for at det faktisk kan finnes potensielle røverkjøp utenfor ligasystemet. Nå skal Arsenal, Chelsea, Manchester United og Leicester alle sendt folk for å kikke på Lewes' kamper i det siste. Årsaken er den 16 år gamle angriperen Charlie Coppola. Leicester trodde de hadde sikret seg stortalentet da de hadde ham på prøvespill for et par uker siden, men da kontrakten skulle signeres, så hadde de store kanonene vært i kontakt, skriver The Sun.

Henrikh Mkhitaryan har hatt en stor sesong for Borussia Dortmund. Scoringene renner inn for den offensive midtbanemannen fra Armenia. Liverpool har lenge ønsket seg 27-åringen, men nå kan Daily Mirror fortelle at han ønsker å bosette seg i London-området. Dermed seiler Arsenal og Chelsea opp som de mest aktuelle klubbene.

En som ikke er helt fornøyd med tingenes tilstand på Emirates Stadium er Kieran Gibbs. Venstrebackens EM-drøm er nok knust etter å ha sittet på benken og sett Nacho Monreal ha plassen hans på Arsenal hele sesongen. Nå hevder Football Insider at Newcastle-manager Rafa Benitez har sett seg ut Gibbs som sin første signering for The Magpies.

Det er i Kina de store pengene er nå. Og den tidligere landslagssjefen for Brasil Luiz Felipe Scolari koser seg med en utømmelig pengesekk i Guangzhou Evergrande. Nå vil han bruke nesten 600 millioner kroner på å hente landsmannen Willian fra Chelsea, skriver Daily Mirror.

Andriy Yarmolenko har lenge vært på Evertons ønskeliste, men nå kommer agenten hans med små hint om at ukraineren kan bli å se i Liverpools røde trøye neste sesong, skriver Daily Express.

«Verdens beste spiss» er på flyttefot igjen. Omgivelsene i Wolfsburg var nok ikke de rette for Nicklas Bendtner, som ble enig med Bundesliga-klubben om å avslutte kontraktsforholdet i begynnelsen av april. Dermed står den selverklærte superstjernen fritt til å velge hvilken klubb han skal løfte til uante høyder neste sesong. Og interessen har ikke uteblitt. Nå kan talkSPORT fortelle at både Lazio og Sampdoria ser for seg en fremtid med dansken på topp.

Harry Redknapp fikk aldri bli landslagssjef for England, men nå har han fått smaken på å lede landslag. For etter et gjestespill på sidelinjen for Jordan, så er han nå favoritt til å bli ny landslagssjef for Nigeria, skriver Daily Star.