STRÅLENDE FORNØYD: Ariel Winter har flere ganger uttalt seg om hvor fornøyd hun er med brystene etter det kirurgiske inngrepet i fjor. Foto: NTB Scanpix/Pa Photos
STRÅLENDE FORNØYD: Ariel Winter har flere ganger uttalt seg om hvor fornøyd hun er med brystene etter det kirurgiske inngrepet i fjor. Foto: NTB Scanpix/Pa Photos Foto: LuMarPhoto

Moren raser mot Modern Family-stjernen (18) etter brystoperasjon

Ariel Winter gjennomførte en brystreduksjon i fjor sommer. Nå kritiseres hun av sin egen mor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor sommer ble det kjent at Modern Family-stjernen Ariel Winter hadde utført en brystreduksjon. Tenåringen reduserte bryststørrelsen fra 32F til 34D, og hun har siden snakket om hvordan endringen har bedret livet hennes.

– Jeg er i ekstase etter å prøve alle de nye kjolene. Nå har jeg en større mulighet for å prøve ut forskjellige stiler. Jeg gleder meg til å føle meg komfortabel og ikke late som jeg er det, sa hun, ifølge New York Post.

Hatt lite kontakt med sin mor

Ariel Winter og hennes mor, Crystal Workman, har ikke hatt noe kontakt de siste tre årene. Men nå har Workman pratet åpent om sitt forhold til datteren for første gang.

Til Inside Edition forteller Workman at hun ikke ble særlig begeistret da hun hørte om datterens kirurgiske inngrep.

– Jeg syns ikke at noen i den alderen skal utføre slike inngrep. Jeg er overrasket over at hun gjorde det, og at legene i det hele tatt ble med på det, sier hun.

Det er ikke bare selve operasjonen som plager Workman. Under Screen Actors Guild Awards tidligere i år, viste Winter stolt frem arrene på rød løper. Dette syns ikke moren hennes noe om.

– Unnskyld, men jeg syns det er helt upassende. Hun skal ikke være flau over arrene, men hun skal ikke vise de frem heller, sier hun.

Coachella 🎶🎶 (follow me on Snapchat winter.ariel)

Et bilde publisert av Ariel Winter (@arielwinter)

Vanskelig barndom

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Ariel Winter tidligere beskyldt Workman for å ha fysisk og psykisk mishandlet henne, og hun har de siste årene vært mye inn og ut av retten.

I Good Morning America i mars fortalte Winter om en vanskelig barndom.

– Jeg kommer ikke fra et støttende og kjærlig hjem. Jeg hadde det veldig tøft.

Workman forsvarer seg selv ved å fortelle Inside Edition at det ikke er hun som startet denne konflikten.

– Jeg har ikke sett henne på tre og et halvt år, og jeg vet ikke hvorfor hun bringer opp disse tingene. Jeg tror Ariel finner på historier for å hjelpe sin egen karrière på min bekostning, og jeg føler meg mobbet, sier hun.

Ariel Winters manager har svart følgende på uttalelsene fra Workman:

– Som vi har nevnt tidligere er Ariel glad og fornøyd slik ting er nå. Vi vil ikke kommentere saken ytterligere.