FEIL: Artisten endte opp med feil tatovering etter å ha prydet kroppen med nok en permanent blekk-flekk. FOTO: Instagram/mileycyrus
FEIL: Artisten endte opp med feil tatovering etter å ha prydet kroppen med nok en permanent blekk-flekk. FOTO: Instagram/mileycyrus

Miley Cyrus tatoverte feil planet på armen

Superstjernen gikk på en stjernesmell hos tatovøren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sangstjernen Miley Cyrus vet å sjokkere med rumpestunt, narkotika og lite klær.

Men hennes siste lille stunt er ikke av samme kaliber som ting hun har sjokkert med tidligere. For denne gangen er det de manglende barneskole-kunnskapene som opprører fansen.

I et bilde hun har delt på sin egen Instagram-konto viser hun nemlig fram en ny liten tatovering som tydeligvis ikke er det hun tror det er.

Feil planet

Cyrus siste tatovering viser en liten planet med sirkel rundt, permanent tegnet på artistens venstre underarm.

Problemet er bare at sangfuglen har gått på en aldri så liten stjernesmell. For som kommentar til bildet skriver hun at hun har fått seg en liten Jupiter på armen, mens planeten som er tatovert helt klart er den vanligste måten å grafisk fremstille planeten Saturn.

Hvorfor verdensstjernen har ønsket seg en Jupiter på armen er uvisst, men det er som kjent den største planeten i solsystemet, og nummer fem fra sola. Saturn derimot er nest størst, og nummer seks fra solen.

Hva bestillingen i utgangspunktet har vært til tatovøren er ikke godt å si. Men skal man tolke artisten så får man tro at hun har bestilt den store og mektige Jupiter, men endt opp med «lillebror» Satrun.

Men at Cyrus ikke helt kjenner til den lettest gjenkjennelige planeten i solsystemet, det hersker det liten tvil om.

permaaaa skinnnnn arrrrrttttt by daaaa mosssst bad a$$ @laurenwinzer 🍄🦄🍕🐸🌻💕 #lilbbjupiter

Et bilde publisert av Miley Cyrus (@mileycyrus)