Her er bildet som fikk Castrogiovanni (i bar overkropp til venstre for Zlatan Ibrahimovic) i trøbbel. Foto: AGM-GSI/Bulls Press
Her er bildet som fikk Castrogiovanni (i bar overkropp til venstre for Zlatan Ibrahimovic) i trøbbel. Foto: AGM-GSI/Bulls Press Foto: VICE

Ble avbildet på fest med Zlatan – nå er han suspendert av klubben

Rugbystjernen Martin Castrogiovanni er i trøbbel etter at han ble avbildet på fest med Zlatan Ibrahimovic.

Castrogiovanni, som er født i Argentina, spiller på det franske rugbylaget Racing 92.

Han ga i helgen klubben sin beskjed om at han skulle hjem til Argentina på grunn av helseproblemer i familien og dermed ikke kunne spille semifinale i European Cup i Nottingham.

Problemet er i imidlertid at 34-åringen i stedet ble avbildet på fest i Las Vegas sammen med PSG-spillerne Zlatan Ibrahimovic, Marco Verratti, Javier Pastore og Salvatore Sirigu.

Feiret med bassengfest
PSG-kvartetten var i Las Vegas - på lovlig ferie - for å feire seieren i den franske ligacupen og flere tabloider trykket mandag bilder av gjengen sammen med bikinidamer og flere andre festdeltagere på Hotel Encore - i tillegg til nevnte Castrogiovanni.

Det likte Racing 92 dårlig og de har nå valgt å suspendere rugbystjernen.

«Som følge av bildene som har versert i media av Martin Castrogiovanni sammen med spillere fra Paris Saint-Germain på et hotell i Las Vegas i helgen, mens hele Racing-troppen var i Nottingham for å spille semifinale i Europa-cupen, har Racing 92 bestemt seg for å suspendere spilleren som forebyggende tiltak for å vurdere om klubben skal gå til rettslige skritt.», melder klubben på sine nettsider.

PSG vant 2-1 mot Lille i den franske ligacupfinalen.