SNAKKER UT: Sophie Elise Isachsen snakker ut om et tabubelagt tema i nytt blogginnlegg. FOTO: TV 2
SNAKKER UT: Sophie Elise Isachsen snakker ut om et tabubelagt tema i nytt blogginnlegg. FOTO: TV 2

Sophie Elise snakker ut om angstanfall og panikkredsel

Toppbloggeren har hatt et vondt år med flere anfall som har gjort at hun har måttet holde sengen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sophie Elise Isachsen (21) avslører i et nytt blogginnlegg at hun har hatt problemer med å puste, problemer med å snakke og at hun har gått hjem for å legge seg i ren panikk.

Hun har opplevd angst og angstanfall i en tid da livet gikk i hundre og mye skjedde.

«For litt over ett år siden trente jeg til mitt dansecrew. Vi var inne i vår fjerde uke med dans, og jeg følte ting gikk til helvete. Vi hadde trent i flere måneder, jeg fikk ikke til å blogge slik jeg ønsket, jeg tjente mindre penger fordi jeg ikke hadde tid, jeg hadde alvorlig acne og gruet meg til å være på tv hver uke, det gikk dårlig på hjemmefronten og alt føltes bare kjipt. Jeg vet ikke om alle disse faktorene i det hele tatt spilte inn i alt som skjedde videre, eller om det uansett kom til å skje.» skriver hun i starten av blogginnlegget som har fått tittelen «Angst».

Pusteproblemer

En kveld hun hadde feber mens hun var på trening til «Mitt dansecrew», fikk hun rett og slett problemer med å puste.

«Hjertet mitt banket så fort at det gjorde vondt i brystet, men jeg var ikke sliten. Jeg fikk problemer med å puste. Jeg fikk problemer med å snakke. Panikk. Når jeg snakket, følte jeg at guttene ikke forsto. Hører de hva jeg sier? Gir det jeg sier i det hele tatt noen mening? Har jeg blitt gal?» skriver hun på sin egen blogg.

Etter det det første anfallet som hun i ettertid har forstått er et angstanfall, har hun opplevd det samme flere ganger. Hun skriver at det kan skje hvor og når som helst, og at det kan skje om hun er hjemme eller ute.

Kuren hennes har vært å komme seg hjem og sove seg gjennom det.

Panikk på bussen

Det er nå ett år siden det først skjedde, og etter det har hun opplevd det flere ganger.

Nylig fikk hun nemlig nok et anfall mens hun ventet på bussen.

– Jeg er ikke redd for terror. Jeg er ikke redd for å bli drept. Jeg er ikke redd for folk. Er det meg selv jeg er redd for? spør Sophie Elise.

Hun skriver også at hun gradvis har blitt vant til redselen, og at hun nå forstår at det ikke er noe farlig.

Sophie Elise Isachsen er en av Norges aller største bloggere, og det siste året har hun blitt kåret til Norges mektigste medie-kvinne og årets blogger.

TV 2 har vært i kontakt med Sophie Elises management. Bloggeren ønsker ikke å kommentere denne saken ytterligere til TV 2.