HETSES: Beyoncé-fans har vist sterke reaksjoner etter at Rita Ora delte et bilde av seg selv på Snapchat med sitroner på brystene og et halskjede men bokstaven «J» rundt halsen. FOTO: CHRIS JACKSON/SCANPIX
HETSES: Beyoncé-fans har vist sterke reaksjoner etter at Rita Ora delte et bilde av seg selv på Snapchat med sitroner på brystene og et halskjede men bokstaven «J» rundt halsen. FOTO: CHRIS JACKSON/SCANPIX Foto: Chris Jackson

Rita Ora hetset for å være Jay Zs «elsker»

Beyoncé-fans spekulerer i om det er Rita Ora som er elskeren Beyoncé synger om på sitt splitter nye album.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det visuelle albumet til Beyoncé (34), «Lemonade», hadde premiere lørdag kveld. Siden lanseringen har fansen spekulert i om hennes ektemann, Jay Z (46), har vært utro.

I albumet synger artisten nemlig om det som kan tyde på å være hennes turbulente forhold til Jay Z. Og nå spekulerer fansen i om det er den 25 år gamle britiske artisten og X Factor-dommeren, Rita Ora, som er Jay Zs elsker.

Et av utsagnene som har fått fansen til å lure, er dette:

«Looking at my watch he should have been home. I regret the day I put that ring on», sier Beyoncé i videoen.

Hetses på Instagram
Ifølge Mirror skal Rita Ora nylig ha lagt ut et bilde av seg selv på Snapchat iført en BH med to sitroner på og et halskjede med bokstaven «J» rundt halsen.

Et bilde publisert av Rita Ora (@ritaora)

Fansen knytter sitronene opp mot tittelen til albumet «Lemonade», mens de hevder at bokstaven på halskjedet står for rapperen Jay Z.

Dette har ført til at kommentarene hagler inn på artistens Instagram-konto.

«Vis deg, slik at jeg kan spytte på det skitne ansiktet ditt. Du har 48 timer på å tweete en unnskyldning til Beyoncé for at du har nærmet deg mannen hennes», skriver en bruker som kaller seg @cin2535.

En annen bruker kalt @chanel_n_ skriver: «Respekter Queen Bey! Skaff deg din egen mann! Queen Bey er en av de beste artistene noen sinne. Ikke vær respektløs mot henne.»

Rita Ora har ikke kommet med noe svar på beskyldningene enda.

Klesdesigner Rachel Roy er også blitt anklaget for å være elskeren i albumet til Beyoncé.

Hatt konflikter tidligere

For noen måneder siden ble det kjent at Rita Ora hadde gått til søksmål mot plateselskapet til Jay Z, Rock Nation. Den 25 år gamle artisten hevdet at selskapet brukte mye mindre ressurser på henne enn det de hadde lovet på forhånd.

Bare seks uker etter søksmålet til Ora, saksøkte planteselskapet Rock Nation henne for 20 millioner kroner.

Den britiske popstjernen skulle etter planen ha produsert fem album siden kontraktsigneringen med selskapet i 2008, men har bare sluppet ett.