SJOKKOVERGANG?: Er det Laurent Blanc som kommer til å være Manchester United-manager neste sesong? FOTO: Scanpix
SJOKKOVERGANG?: Er det Laurent Blanc som kommer til å være Manchester United-manager neste sesong? FOTO: Scanpix Foto: Paul Ellis

Fotballryktene: – Ny manager på blokka til Ed Woodward

Og mye tyder på at Manchester United nærmer seg sin første signering allerede. Les dagens fotballrykter her!

Det er semifinaledag i Mesterligaen når Manchester City møter Real Madrid. Likevel har pressen unnet spalteplass til noe fotballsladder. Her serveres du de ferskeste ryktene!

I Liverpool jaktes det på defensive forsterkninger, og med Jürgen Klopp ved roret så er Tyskland en naturlig destinasjon å se til. Klopps gamle elev Mats Hummels, fra Borussia Dortmund skal ha vært ønsket på Anfield, men nå ser håpet om hans signatur ut til å forsvinne. Daily Star skriver nemlig at 27-åringen går til Bayern München etter sesongen for 24 millioner pund.

Selv om det ikke var lenge siden sisteskanse Simon Mignolet skrev ny kontrakt for rødtrøyene, skal Liverpool være på utkikk etter en ny nummer én. Tyske Timo Horn fra Köln er en av de aktuelle kandidatene, og nylig innrømmet keeperen at han kan forsvinne til sommeren, skriver The Set Pieces. Her er det bare for rødtrøyene å følge nøye med!

Når de fleste trodde kampen om å få lede Manchester United neste sesong stod mellom Louis van Gaal og José Mourinho, henter The Sun opp en helt ny kandidat av hatten. Nåværende PSG-manager Laurent Blanc er ventet å få fyken i den franske hovedstaden på grunn av manglende suksess i Mesterligaen, og skal være en interessant mann for de røde djevlene. Han skal blant annet ha sett seg villig til å samarbeide med sin gamle lagkamerat Ryan Giggs, noe som har falt i god jord hos United-ledelsen.

Samtidig virker det stadig mer sannsynlig at den portugisiske juvelen Renato Sanches nærmer seg Manchester United. Lokalavisen Manchester Evening News skriver at en overgang i størrelsen 40 millioner pund er rett rundt hjørnet. Også The Guardian har hengt seg på og kjører samme sak, så her kan det se ut til at noe kanskje kan skje.

Så kan det se ut til at det bygger seg opp til å bli en drakamp om Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain. Southampton og West Ham skal allerede ha meldt sin interesse rundt engelskmannen, mens det siste laget i rekken av interessenter skal være Manchester United, i følge Bleacher Report.

Marseilles 22 år gamle Michy Batshuayi vil sannsynligvis bytte beite i sommer. Og til tross for at storheter som Juventus skal ha spissen på ønskelisten, så vil belgieren aller helst gå til Tottenham dersom det kan løse seg, skriver Evening Standard. Også West Ham følger situasjonen rundt spilleren tett.

Spurs kan ha mistet ligagullet til Leicester i går, og ønsker nå å ruste før neste sesong. Midtstopper Samuel Umtiti tjener til salt i grøten for Lyon, men Evening Standard mener å vite at London-klubben er ivrige på å verve kameruneren.

Radamel Falcao blir ikke å finne i Chelsea neste sesong. Roma skal stå klare med åpne armer for å ta imot colombianeren som nok heller ikke har noen fremtid i klubben som han eies av, Monaco, skriver Mirror.

Bayern Münchens stjerneskudd Kingsley Coman har i The Guardian uttalt seg om at Premier League er "verdens mest interessante liga". Likevel kommer han neppe til å melde overgang allerede til sommeren, fordi han ser for seg å spille tre sesonger til hos de tyske mesterne. Men kanskje vil muligheten åpne seg en gang i fremtiden?

Etter et mislykket opphold i Spania og Real Sociedad, skal David Moyes være svært interessert i å gjøre comeback for sin gamle klubb Everton. Roberto Martinez virker å være levende død i klubben, og Moyes skal være en av de aktuelle kandidatene for å overta etter spanjolen, melder The Sun.