KJRÆLIGHETS-JAKT: Katarina Flatland er klar for ny runde med kjærlighetshungrige bønder på TV 2. FOTO: TV 2
KJRÆLIGHETS-JAKT: Katarina Flatland er klar for ny runde med kjærlighetshungrige bønder på TV 2. FOTO: TV 2

Katarina om forlovelsen: – Det ble hyling, skriking og grining

«Jakten på kjærligheten»-programlederen letter nå på sløret om hvordan det var å bli forlovet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forrige uke forlovet Katarina Flatland (26) seg med kjæresten Harald Dobloug (27) mens de var på ferie i USA.

Nå snakker programlederen ut om det å bli forlovet.

– Jeg har alltid tenkt gurimalla, det blir gøy å fortelle den dagen man blir det. Og så ble det akkurat sånn. Hyling, skriking og grining. Så det er en telefonsamtale jeg kommer til å huske resten av livet, sier Flatland om da hun ringte hjem til mamma for å fortelle den gledelige nyheten.

Stas å være forlovet

Flatland kapret kjæresten etter en krangel i en dokø i 2011. Han er medisinstudent og tidligere har programlederen beskrevet møtet i dokøen som kjærlighet ved første blikk.

Å nå være forlovet er er både fantastisk og overraskende.

– Det er stor stas å være forlovet. Det kom veldig uventet. Det er jo litt rart siden vi har vært sammen i fem år. Han har jo liksom sagt at han vil vente litt med giftemål og sånn. Så da har jeg bare tenkt at vi venter med det da. Men nå som jeg er forlovet synes jeg at det er utrolig stas. Det er veldig hyggelig, jeg er jo veldig romantisk av meg, sier hun til TV 2.

Fin rollemodell for bøndene

Som programleder for «Jakten på kjærligheten» synes Flatland at timingen med forlovelsen kom ekstra beleilig.

– Det å love hverandre at det bare skal være oss resten av livet, det er veldig stort. At det skjedde nå synes jeg er perfekt, fordi jeg går inn i en ny sesong av Jakten, og på en måte blir mer gira enn noen gang på at de skal få oppleve det samme som jeg gjør. Jeg føler meg i kjærlighetsrus om dagen, og det passer jo veldig bra.

Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann @haraldmd ❤️

Et bilde publisert av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

Ikke planlagt bryllupet

For å fortelle omverdenen at hun hadde fått ring på fingeren, la programlederen ut et bilde på Instagram med teksten «når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann».

Til tross for at hun selv mener hun er veldig romantisk anlagt, har hun ikke rukket å planlegge bryllupet på den uka hun har vært forlovet.

– Har du tenkt hvordan du vil ha bryllupet?

– Ja, men veldig lite egentlig, fordi noen vet når og hvor og alt når de blir forlovet, men jeg vet ingenting, så vi må begynne helt på scratch. Så planen er å nyte forlovelsen nå og om noen uker tenke litt på når og hvor. Det skjer ikke med det første, men innen rimelig tid, sier «Jakten»-programlederen til TV 2.