JAKTEN-BØNDENE 2016: Fra venstre: Erlend Haugland, Audun Øygaard, Arnhild Lillemoen Nedrestøl, Axel Tobias Sanderud, programleder Katarina Flatland, Martin Vågsæter, og Sondre Stubrud. 
JAKTEN-BØNDENE 2016: Fra venstre: Erlend Haugland, Audun Øygaard, Arnhild Lillemoen Nedrestøl, Axel Tobias Sanderud, programleder Katarina Flatland, Martin Vågsæter, og Sondre Stubrud. 

Møt årets Jakten-bønder

Seks nye bønder er klare for romantikk i Jakten på kjærligheten. Møt bøndene og send inn frierbrevet ditt her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor satte bonden Ruben Tunestveit Kengakaran (29) ny rekord i antall mottatte frierbrev i Jakten på kjærligheten.

Håper på kjærlighet

TV 2 håper også i år på enda flere rekorder, og presenterte denne uken de nye bøndene som skal jakte på kjærligheten på TV 2 i høst.

Programleder Katarina Flatland har store forventninger til årets bønder.

– Det er fordi vi har fått med seks bønder som er virkelig motiverte til å finne kjærligheten. De har vist at de legger hele hjertet sitt i dette. De har åpnet seg hundre prosent for oss.

Hun er imponert over at de klarer å svare på alle de vanskelige spørsmålene om hvem de vil ha og hvorfor de ikke har klart å finne en kjæreste før.

– De svarer på dette og tenker at dette må til for å finne kjæreste. De har kastet seg ut i dette, og da tror jeg at sannsynligheten for at de finner den rette er stor, sier Flatland.

Erlend Haugland
Alder: 33
Bosted: Haugland i Bryne
Gårdsdrift: Sau og slaktekylling

Erlend er en sprudlende, sosial og livsglad person med en stor omgangskrets. Han ler mye og er drevet av sitt positive syn på livet.

Pappa og sauebonde

Liker action – møt Erlend

På gården driver Erlend med sau, slaktekylling og gressproduksjon, men er svært åpen for at hun som ønsker seg det gode liv på Haugland også kan starte opp noe eget.

Erlend har en sønn på 8 år og farsrollen er noe som betyr veldig mye for ham. Nå mangler bare den rette damen å dele livet med.

– Nå er jeg klar for å få meg en ny dame. Jeg ser etter en med glimt i øyet, hun kan godt være litt røveraktig. Hun må være litt fart i, og som kan utfordre meg litt.

Kontaktinfo finner du nederst i artikkelen!

Sondre Stubrud
Alder: 29
Bosted: Øyer i Gudbrandsdalen
Type drift: Melkekyr, sau og gressproduksjon

Sondre er en blid, utadvendt og omgjengelig bonde, med lidenskap for faget, naturen og ikke minst langrenn. Som bonde beskriver Sondre seg selv som både pasjonert og rasjonell. Han elsker dyra sine, de får usedvanlig mye kos på veien.

– Jeg meldte meg på Jakten på kjærligheten fordi jeg er dritlei av å være singel, så jeg tenkte at her må det skje noe, sier han.

Håper på mange brev

Sondre tok over gården for et par år siden, men har allerede rukket å bygge et stort fjøs og gjenoppta melkekuproduksjonen på gården. Sondre håper på mange brev og at den rette skal skrive til ham.

– Jeg håper først og fremst å treffe en som er snill, som er «litt tak i», og som jeg kan like å bli gammel med.

En potensiell kjæreste trenger ikke å måtte jobbe på gården. Likevel er det fint om hun har en positiv innstilling.

– Det er greit om hun vil lære seg å kjøre traktor slik at hun kan flytte den hvis den står i veien, eller ta inn sauene hvis de skal inn fra jordet en dag.

Kontaktinfo finner du nederst i artikkelen!

Arnhild Lillemoen Nedrestøl
Alder: 35
Bosted: Skurdalen i Hol kommune
Gårdsdrift: Sauebonde

Arnhild er en skikkelig godjente hvor latteren sitter løst og hun elsker å snakke med folk. Alle i Skurdalen veit hvem den blide jenta fra Nedrestøl er.

Champagne og snøscooter

Arnhild er en ekte livsnyter og etter en lang dag i fjøset står hun gjerne på kjøkkenet med gode venner og lager det hun kaller hverdagsgourmet, og champagnen er aldri langt unna. Gården ligger i Skurdalen ved Geilo, helt inntil Hardangervidda, så nært fjellet som du kan komme. En liten svipptur med snøscooter så er du på toppen av fjellet, der Arnhild har en seter. Hit vil Arnhild ta med mannen hun drømmer om å møte i Jakten på kjærligheten.

– Jeg er veldig opptatt av mennesker og gode samtaler, så jeg må ha en som er hyggelig, som jeg kan prate med. En det er litt liv i, som er med på det meste, og er sprudlende. Å finne en som jeg kan sprudle sammen med hadde vært perfekt.

Kontaktinfo finner du nederst i artikkelen!

Axel Tobias Sanderud
Alder: 43
Bosted: Singsås
Gårdsdrift: Driver med ammekyr, skog og lakseturisme

Axel Tobias er en positiv og omgjengelig bonde. Han bor på Bogen søndre gård i Singsås. Her driver han med ammekyr, skog og lakseturisme.

Kjøpte gård som 16-åring

Axel Tobias vokste opp i Trondheim, men allerede som liten gutt hadde han en stor drøm om å bli bonde. Drømmen ble virkelighet da han som 16-åring kjøpte gård. Siden den gang har han restaurert alle husene på gården, og turister fra hele verden kommer for å fiske hos han i lakseelven, som renner rett nedenfor gården. Nå nyter han livet på gården sammen med hundene Sara og Rambo, og sønnen på 12 år, som bor hos han annenhver uke. Men livet på gården er ikke komplett før han har en dame ved sin side.

– Jeg håper å treffe en som har samme interesser som meg. Jeg håper å treffe en som er lett å snakke med, og som har humor. En som er lystig og godt humør.

Kontaktinfo finner du nederst i artikkelen!

Audun Øygard
Alder: 40
Bosted: Lomen, Valdres
Gårdsdrift: Rakfisk

Audun bor i idylliske Valdres, der han driver oppdrett og produksjon av rakfisk på heltid i familiebedriften. Audun er fjerde generasjon på familiegården og har stor kjærlighet til yrket og ikke minst plassen han bor på.

Friluftsmann

Han er en aktiv kar som spiller fotball, går langrenn og padler kano. Han brygger også eget øl på gården sammen med vennegjengen. Når dagens arbeid er unnagjort tar han ofte turen opp på setra og nyter stillheten og naturen, og leser en god bok. Audun setter familien, venner og hunden Ludo høyt. Nå er han klar for å ta imot den jenta han kan dele sin kjærlighet med på gården.

– Jeg er ute etter en vanlig søt, hyggelig jente. Hun må være lett til sinns, en god samtalepartner, og bittelitt sporty, men ikke for mye. Jeg er ikke så veldig glad i glamorøse, fancy damer. Så hun må ikke være så veldig jålete.

Kontaktinfo finner du nederst i artikkelen!

Martin Vågsæter
Alder: 22
Bosted: Stranda
Gårdsdrift: Storfe og gris

Martin er en svært driftig ung bonde med stort ansvar på gården for mange dyr. Han bestemte seg alt da han var liten gutt at det var bonde han ville bli, selv om han ikke hadde odel på gården. Han sier selv at da han var seks år og oppdaget at han ikke hadde odel på gården ble så skuffet at han gråt seg til odelsretten.

Sunnmørsalper

Nå ånder og lever Martin for gården sin, som ligger midt i Sunnmørsalpene med et steinkast til Geiranger og i bunnen av spektaulære Strandafjellet.

Martin bruker så mye tid på gården at han ikke har hatt tid til å finne seg en kjæreste.

– Nå håper jeg å finne meg en fast kjæreste, en som er snill og blid. Jeg har litt lyst til at hun skal være interessert i landbruk, og har lyst til å ta litt del i driften. Hun trenger ikke å jobbe der fulltid, men fint om hun vil hjelpe til når det trengs.

Kontaktinfo finner du nederst i artikkelen!

Send frierbrev

Men før innspillingen kan begynne trenger de frierbrev fra deg. Er du glad i frisk luft, vakker natur og har lyst til å være med på et spennende eventyr? Ta sjansen – kanskje befinner din store kjærlighet seg på akkurat denne siden.

Ta kontakt

KLIKK HER for å sende inn ditt frierbrev.

Du kan skrive et godt gammeldags brev til:
TV 2 v/Jakten på kjærligheten, Postboks 900 Sentrum, 0104 Oslo

NB! Husk å merke tydelig hvilken bonde du skriver til.