Her går det galt for basketstjernen Curry

Poengkongen Stephen Curry hinket av banen med kneskade.

Golden State Warriors hadde ingen problemer med å beseire Houston Rockets 121-94 i NBA-sluttspillet søndag. Scoringskongen Stephen Currys skade var likevel et stort skår i gleden.

Seieren betyr at de regjerende NBA-mesterne leder 3-1 i kamper i sluttspillduellen mot Rockets, men etter kampslutt handlet det aller meste om skaden til mannen som ble kåret til NBAs mest verdifulle spiller forrige sesong.

Curry, som har slitt med en ankelskade den siste tiden, var endelig tilbake i startoppstillingen til Warriors. Gleden skulle imidlertid bli kortvarig. Rett før kampen var halvspilt skled Curry på en våt flekk på banehalvdelen til Rockets og tok seg umiddelbart til kneet.

Warriors-stjernen hinket etter hvert i garderoben for behandling. Foran den tredje perioden var han tilbake på banen for å varme opp, men smertene ble raskt for store. Dermed forsvant Curry på ny i garderoben og ble erstattet av Shaun Livingston.

En MR-undersøkelse mandag vil trolig gi flere svar på omfanget av stjernespillerens skade.

– Jeg føler virkelig med ham, sa Warriors-trener Steve Kerr og avslørte at Curry gråt modige tårer da den nye skaden var et faktum. (©NTB)