NYTT ALBUM: I den nye videoen deler superstjernen hjemmevideoer av faren sin, bryllupet sitt med Jay Z, graviditeten og datteren Blue Ivy’s bursdagsselskap. Her er hun fotografert i forbindelse med en Super Bowl-opptreden. Foto: AP
NYTT ALBUM: I den nye videoen deler superstjernen hjemmevideoer av faren sin, bryllupet sitt med Jay Z, graviditeten og datteren Blue Ivy’s bursdagsselskap. Her er hun fotografert i forbindelse med en Super Bowl-opptreden. Foto: AP Foto: Matt Slocum

Beyoncés nye album skaper Twitter-storm

Fansen lurer på om superstjernens ferske album handler om at Jay Z er utro.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det visuelle albumet «Lemonade» hadde premiere sent lørdag kveld gjennom HBO.

Og det er dette utsagnet som har fått fansen til å lure:

«Looking at my watch he should have been home. I regret the day I put that ring on» (Ser på klokka at han burde ha vært hjemme. Jeg angrer dagen jeg satte på den ringen), sier Beyoncé i videoen.

En rekke brukere på sosiale medier postet etter lanseringen «memes», altså bilder eller video der innholdet er litt endret, som viser reaksjoner Jay Z kunne hatt mens han så den nye videoen, melder Time Magazine.

Personlig

I videoen deler superstjernen hjemmevideoer av faren sin, bryllupet sitt med Jay Z, graviditeten og datteren Blue Ivy’s bursdagsselskap. Med på videoen er også tennisstjernen Serena Williams og artisten Zendaya.

Det nye albumet er så langt kun tilgjengelig på Tidal, Jay Zs strømmetjeneste Tidal, men ifølge New York Times ventes «Lemonade» å komme for salg også på iTunes.