FAMILIEKRANGEL: Angelina Jolie og hennes far skuespilleren Jon Voight er ikke beste venner for tiden. Foto: Stella Pictures.
FAMILIEKRANGEL: Angelina Jolie og hennes far skuespilleren Jon Voight er ikke beste venner for tiden. Foto: Stella Pictures.

Angelina Jolies bitre krangel med sin pappa

Jon Voight er urolig for datteren Angelinas vekttap, og dette har fått henne illsint.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Angelina Jolie (40) og faren Jon Voight (77) er kjent for å ha et anstrengt forhold til hverandre.

Da hun i 2014 giftet seg med Brad Pitt ble ikke faren invitert i bryllupet.

Vekttap

Deres siste krangel skal handle om Voights bekymringer rundt datterens vekttap, skriver Radar Online.

Angelina Jolie og faren Jon Voight i et kjærlig øyeblikk under premierefesten til filmen «The Bone Collector», oktober, 1999. Foto: Marion Curtis, Scanpix.
Angelina Jolie og faren Jon Voight i et kjærlig øyeblikk under premierefesten til filmen «The Bone Collector», oktober, 1999. Foto: Marion Curtis, Scanpix. Foto: MARION CURTIS

Vektdiskusjonen skal ha blitt til krangel etter Voights forsøkt på å ringe sin datter og uttrykke sin bekymring – men hun nekter å svare.

– Jon ble urolig etter å ha sett bilder av sin syltynne datter, så han ringte til Brad for å uttrykke sin bekymring. Han ba om å få snakke med henne, men Brad sa at han var den siste personen som Angelina ville høre det fra, sier en anonym familievenn ifølge Radar Online.

Jon Voight forlot moren

Deres anstrengte forhold strekker seg tilbake til da Voight gikk fra moren til Angelina, Marcheline Bertrand, da datteren bare var et år gammel.

Angelina Jolies syltynne armer har fått faren Jon Voight til å bekymre seg for datteren. Her er hun på filmen «Kung Fu Panda 3» i Hollywood, januar, 2016. Foto: Stella Pictures.
Angelina Jolies syltynne armer har fått faren Jon Voight til å bekymre seg for datteren. Her er hun på filmen «Kung Fu Panda 3» i Hollywood, januar, 2016. Foto: Stella Pictures. Foto: Izumi Hasegawa

I 2002 uttalte Jon Voight i et intervju at han var bekymret for Angelinas «alvorlige psykiske problemer». Nå sees de bare ved et par anledninger i året.

– Det virker som Angelina slipper faren inn i livet sitt et par ganger i året, bare for at han skal få kjenne på hva han savner, sier en kilde.

Seks barn med Brad Pitt

Angelina Jolie og brad Pitt har seks barn sammen.

I fjor fortalte skuespilleren at hun har operert bort eggstokkene etter å ha blitt diagnostisert med tidlig stadie av eggstokkreft.

Moren til Angelina døde av kreft i 2007.