UFC-stjernen buet på av publikum i comebacket: – Herregud, jeg suger

Rustent comeback for Jon Jones i UFC 197.

Natt til søndag gjorde Jon Jones comeback i UFC 197 mot Ovince Saint Preux.

28-åringen er kontroversiell og har ikke vært i aksjon siden UFC 182 i januar 2015. Da forsvarte han beltet mot Daniel Cormier.

Etter å ha stukket av fra en bilulykke ble Jones strippet for tittelbeltet og har siden slitt med skader og diverse andre utenomsportslige hendelser. Men i forkant av UFC 197 publiserte Jones en video av ham selv der han viste at han nå er tilbake for fullt.

Se det vanvittige spensthoppet øverst i saken.

I nattens kamp vant 28-åringen enkelt mot Saint Preux etter en dommeravgjørelse etter fem runder.

Tross den enkle seieren var UFC-stjernen rusten etter avbrekket og ble buet på av fansen. Etterpå beklaget han til fansen.

– Jeg så på, enn å reagere. Fysisk kjente jeg meg fantastisk, som om jeg hadde flere runder i meg. Det var mer mentalt. Jeg tenkte: Herregud så jeg suger. Dette er ikke bra, sa han til Fox Sports etter kampen.

Egentlig skulle Jones ha møtt Daniel Cormier til kamp om belte, men på grunn av en skade måtte sistnevnte kaste inn håndkle. Derfor ble comeback-kampen mot Saint Preux.

Neste kamp for 28-åringen blir mot Cormier i UFC 200 i juli. Det er en kamp Jones gleder seg til.

– Jeg vil ikke kalle dette en oppvarmingskamp fordi det var en veldig verdig motstander, men jeg behøvde virkelig en kamp før jeg går en tittelkamp. Jeg kan garantere at min neste kamp vil bli veldig mye bedre, forklarte Jones.