POPULÆRT: Flere tusen har allerede vist interesse for restauranten som tilbyr gjestene sine å spise nakne. FOTO: Skjermdump/Instagram
POPULÆRT: Flere tusen har allerede vist interesse for restauranten som tilbyr gjestene sine å spise nakne. FOTO: Skjermdump/Instagram

På denne restauranten kan du spise middag splitter naken

16.000 personer står på London-restaurantens venteliste.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi mener folk bør få sjansen til å nyte og oppleve en kveld uten urenheter. Og også uten klær hvis de ønsker det, sier gründer Seb Lyall i restauranten Bunyadi i en pressemelding.

Og tydeligvis er det mange som ønsker akkurat det.

Nakenrestauranten, som åpner i juni, meldte denne uken at ventelisten har kommet på 16.000 personer og at den fortsatt vokser, skriver Washington Post.

Naturlig

For å unngå at stolene blir skitne, kommer gjestene til å bli bedt om å sitte på morgenkåpene som de får tildelt.

De ansatte på kjøkkenet kommer til å være påkledd, mens servitørene kommer til å ha minimalt med klær på seg av hygieniske årsaker.

Å spise i offentlighet uten klær er en en opprørsk handling, mener Lyall.

– Du tar av de klærne når du får sjansen. Når du legger deg, tar du av deg klærne. Når du drar på stranda eller i badstue, tar du av deg klærne. Det er naturlig, sier han til Washington Post.

Bildeforbud

Nakenrestauranten kommer til å holde åpent i tre måneder og opplyser at de kommer til å servere grillmat og skal ha bestikk som kan spises.

Lokalet har plass til 42 gjester og kan bli inndelt i to seksjoner – en hvor folk er nakne og en hvor folk har på seg klær. Og det er selvsagt ikke lov til å ta bilder inne i restauranten.