The Times: – Ronaldos agent kapret Rashford

Cristiano Ronaldo og José Mourinhos mangeårige agent Jorge Mendes vil representere stjerneskuddet Marcus Rashford.

Se FA-cupsemifinalen mellom Everton og Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag kl. 18.15

Den engelske avisen Daily Mail hevdet fredag at stjerneskuddet Marcus Rashford hadde bestemt seg for å utsette kontraktsforhandlingene med Manchester United frem til sesongen er over, og han har skaffet seg en agent.

Enig om avtale med superagent
Nå melder den engelske avisen The Times at unggutten omsider har funnet en agent som kan representere ham.

Og det er ingen hvilken som helst agent stortalentet har skaffet seg.

Ifølge The Times skal nemlig superagenten Jorge Mendes, som har både Cristiano Ronaldo, José Mourinho og James Rodriguez på sin klientliste, være enig om en avtale om å representere Rashford.

Tette bånd til Old Trafford
Mendes har i flere år hatt et godt forhold til Manchester United. Helt fra Sir Alex Fergusons regime har portugiseren hatt tette bånd til Old Trafford, og det skal være en av hovedårsakene til at Rashford takket ja til et samarbeid med superagenten.

– Jorge Mendes er den beste agenten i bransjen, det finnes det ingen som helst tvil om, har Sir Alex Ferguson tidligere uttalt om 50-åringen.

Frem til nå har Rashford blitt representert av hans mor og brødre, men 18-åringen ønsker en profesjonell agent til å forhandle fram sin nye kontrakt. Med Mendes som agent har han fått orden på det.

50 år gamle Mendes har tjent seg styrtrik på jobben som agent, og skal ha tjent over én milliard kroner på å representere spillere som Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao, Angel di Maria, James Rodriguez, Diego Costa og Eliaquim Mangala de siste årene.

– Mendes er en rettferdig og ærlig mann. Da jeg fikk høre at det skulle deles ut en pris til verdens beste agent, visste jeg med en gang at prisen ville gå til Mendes, sa Cristiano Ronaldo til Daily Mail om sin mangeårige samarbeidspartner for to år siden.

Rashford har allerede slått rekorder
Marcus Rashford debuterte for Manchester Uniteds førstelag så sent som 25. november, men har allerede rukket å skrive seg inn i historiebøkene på Old Trafford.

Han slo blant annet George Best 51 år gamle rekord da han scoret mot Midtjylland i Europaligaen og ble klubbens yngste målscorer i Europa i historien.

På sine to første kamper scoret han fire mål, og det har heller ingen andre spillere i så ung alder gjort i Manchester Uniteds historie.

Totalt har Rashford nå scoret sju mål på 13 kamper siden sin debut i vinter, inkludert vinnermålene i derbyet mot Manchester City og storkampen mot Arsenal.

Verken Rashford eller Mendes har foreløpig bekreftet offisielt at partene er enige om en representasjonsavtale.