VRAKET: Ingen Molde-spillere får plass på FC Mathisen neste runde. Både Eidur Gudjohnsen (i midten) og Mohammed Elyounoussi (til h.) vrakes. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
VRAKET: Ingen Molde-spillere får plass på FC Mathisen neste runde. Både Eidur Gudjohnsen (i midten) og Mohammed Elyounoussi (til h.) vrakes. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto: Torbergsen, Mats

Jeg har kvittet meg med alle Molde-spillerne

Panikken brer seg i FC Mathisen. Til neste runde har TV 2-eksperten valgt å vrake samtlige Molde-spillere fra sitt lag i Tippeliga-manager.

Kampene kommer som perler på en snor i Tippeligaen og vi er inne i en meget hektisk periode. Runden i midtuka ga FC Mathisen en skuffende poengfangst på 61 poeng. Jeg gikk for "Moi" som kaptein, men han var en av de få som skuffet på Molde i gårsdagens kamp mot Vålerenga. Jeg tror vi får veldig mange bytter på Molde sitt lag før kampen mot Sarpsborg, og dermed har jeg kvittet meg med alle sammen! Aursnes, Gudjohnsen og "Moi" er ute av troppen til FC Mathisen grunnet at jeg frykter Solskjær vil gi andre spillere sjansen på søndag.

Og det er ikke de eneste byttene jeg gjør før kampene som kommer i helgen. Jeg har gamblet og gjør faktisk 5 bytter! Det koster meg 6 poeng, men jeg tror det er verdt det i lengden. Jeg kan ikke være bekjent av at det er Ole Martin som leder Ekspertligaen med sitt Hottentotters.

De spillerne som er byttet ut er Soares, Bjørnbak, Aursnes, Gudjohnsen og "Moi". Soares og Bjørnbak spiller på lag med en nedadgående formkurve, og da har jeg heller fått inn spillere som spiller på lag som bør ha gode sjanser i helgens kamper.

Vilsvik, Lundstrøm, Miljeteig, Boateng og Pedersen har kommet inn! Og Marcus Pedersen får også tillit som ukens kaptein. Han viste i sist hjemmekamp hva han betyr for dette laget, og her tipper jeg vi får se han fra start mot Bodø Glimt som står med tre strake tap. Her tror jeg det blir fire strake tap for Trond Olsen og co.

Jeg vurderte også en spiller som Amin Nouri inn på ukens lag. Brann har imponert veldig til nå, og det er ingen spillere på Brann som slår flere innlegg enn det Nouri gjør. Sist kamp hadde han målgivende til Fredrik Haugen, og Brann bør ha gode muligheter hjemme mot Sogndal i det som blir en tøff og fysisk kamp!

Ukens lag:

Rossbach - Ruud, Vilsvik, Lundstrøm, Svensson - Midtsjø, Miljeteig, Boateng - Friday, Pedersen (C), Occean.