Norske Jennie Sofie (15) ble headhuntet av Disney

Jennie Sophie har 170 tusen følgere på Instagram – nå blir hun programleder for Disney.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hun er bare 15 år, men har allerede gjort seg bemerket med sin blogg og sine mange følgere på Instagram. Hun har i tillegg sin egen YouTube-kanal.

Telefon fra Disney

Nå har også det amerikanske Disney-konsernet fått øynene opp for den talentfulle 15-åringen fra Nesodden og tilbudt henne jobb som programleder for det populære tenåringsprogrammet The Club som vises på The Disney Channel.

Populær på Instagram

Se video øverst i saken

Vært på TV før

Jennie er ingen nybegynner i TV-sammenheng, hun har tidligere hatt en rolle i den populære NRK-serien Jenter.

Trodde det var fleip

Fredag var hun i gjest i God morgen Norge, der hun snakket om hvordan det var å bli kjent i så ung alder.

– Det skjedde ikke med en gang, det gikk sakte så jeg fikk vent meg til det. Men det var spennende. Da jeg begynte å bli kjent igjen på gata var det veldig spennende og veldig stas.

«Disney-utstråling»

Nå må hun regne med å bli gjenkjent mye oftere på gaten, etter tilbudet fra Disney om å bli programleder i The Club, som kom i form av en telefonsamtale – til moren.

– Det var mamma som fortalte av Disney hadde ring, og jeg bare «ja, særlig», men så viste det seg at de hadde headhuntet meg fra Instagram, og ting de hadde sett der. Og utifra det de hadde sagt, så syntes de jeg var veldig positiv og at jeg hadde en «Disney-utstråling».

På TV til høsten

Jennie Sofie forteller at hun selv har fulgt mye med på Disney Channel, og at hennes store forbilde er Selena Gomez.

Allerede til høsten vil Jennie Sofie være å se på Disney Channel, der hun vil snakke om det hun elsker mest av alt – nemlig mote.