SLAKTES FOR PRINCE-KOMMENTAR: Justin Bieber er i hardt vær etter en kommentar om den avdøde superstjernen Prince i sosiale medier. Foto: AFP og NTB Scanpix
SLAKTES FOR PRINCE-KOMMENTAR: Justin Bieber er i hardt vær etter en kommentar om den avdøde superstjernen Prince i sosiale medier. Foto: AFP og NTB Scanpix Foto: Åserud, Lise

Justin Bieber slaktes etter Prince-utspill

– Ikke den siste store artisten, skrev Justin Bieber torsdag, få timer etter at Prince sitt dødsfall ble kjent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag kveld kom nyheten om at artisten Prince (57) ble funnet død på sin eiendom i Minnesota. Dødsårsaken er foreløpig ukjent, men Prince skal obduseres fredag.

Nettet strømmer over av kondolanser fra fans og stjerner om hverandre, men tenåringsidolet Justin Bieber (22) har havnet i hardt vær, melder Daily Mail.

Kom med Prince-kommentar

Den tidligere California Breed-gitaristen Andrew Watt skrev torsdag en lang og følelsesladet hyllest til Prince. Han skrev at Prince var «den siste av tidenes største artister» og at «verden er et jævelig mye mindre kult sted uten han tilstede».

I kommentarfeltet rant det umiddelbart inn med sympatimeldinger. En melding skilte seg imidlertid ut:

– Tja, ikke den siste store levende artisten, skrev Justin Bieber.

KOM MED KOMMENTAR: Denne kommentaren av Justin Bieber falt ikke i god jord. Shady Music Facts har tatt denne skjermdumpen.
KOM MED KOMMENTAR: Denne kommentaren av Justin Bieber falt ikke i god jord. Shady Music Facts har tatt denne skjermdumpen.

Slaktes

Det skapte temperatur i kommentarfeltet, og kritikken haglet.

Bieber har senere slettet kommentaren, men en skjermdump av kommentaren er retweetet mer enn 600 ganger.

Noen få påpeker riktignok at noen når noen dør, så vil alltid noen andre ta over plassen som verdens største. Andre mener at Bieber har blitt feiltolket, og at han ikke mente det så negativt.

Bieber selv har foreløpig ikke kommentert oppstyret.

– En artist som har berørt generasjoner

– Ting tyder på at han visste at hans dager var omme