FRYD OG McGAMMEN: Her McGregor etter at han brukte 13 sekunder på å vinne tittelkampen i fjærvekt mot Jose Aldo. Nå kan det se ut til at Aldo kan bli hans neste motstander, i stedet for returkampen mot Nate Diaz. Foto: Steve Marcus/Getty Images/AFP 
FRYD OG McGAMMEN: Her McGregor etter at han brukte 13 sekunder på å vinne tittelkampen i fjærvekt mot Jose Aldo. Nå kan det se ut til at Aldo kan bli hans neste motstander, i stedet for returkampen mot Nate Diaz. Foto: Steve Marcus/Getty Images/AFP  Foto: Steve Marcus

Conor McGregor i full klinsj med UFC-pampene

– Regningene mine er betalt. Pengene mine er tjent. Og hele spillet er slaktet, skriver superstjernen.

Det har vært en begivenhetsrik uke for MMA-fans, til tross for at det ikke har vært stort med kamper denne uken. Onsdag kveld sendte superstjernen og fjærvektvektmesteren Conor McGregor sjokkbølger ut i miljøet, da han hevdet at han la opp.

Etter to dager på pinebenken, kom det en kontramelding: Han legger ikke opp, men er lei av å reise verden rundt for å promotere kampene han går. McGregors promoteringsevner er likevel en av hovedgrunnene til at han blitt så populær som han er.

«Vinduet holder på å lukkes»

I mellomtiden har UFC-president Dana White fjernet den selvsikre 27-åringen fra hovedkampen mot Nate Diaz på UFC 200 i begynnelsen av juli. White fortalte at dette var fordi McGregor nektet å fly til USA for å være med på tre pressekonferanser for å markedsføre kampen.

Likevel sa White at det fortsatt var muligheter for at McGregor fortsatt skal gå kampen i juli, men at «vinduet holder på å lukkes».

– Hvis han ringer meg etter dette intervjuet kan vi antageligvis fortsatt gjøre det. Problemet er at han må være her for å promotere kampen og spille inn reklamer. Vi bruker 10 millioner dollar på å promotere UFC 200, og alle de pengene betyr følelser. Jeg bryr meg ikke om hvem du er, du kan ikke gjøre dette, sier White ifølge MMA Mania.

#YourMove

I natt la 27-åringen ut et bilde fra hovedgaten i Reykjavik på Island, der han skriver «Regningene mine er betalt. Pengene mine er tjent. Og hele spillet er slaktet. #DeresTrekk».

Med det kaster han ballen tilbake til White og UFC-toppene, som ifølge kilder nå har kastet kampen mot Diaz i søpla og vil at McGregor skal forsvarer tittelbeltet sitt i fjærvekt mot vinneren av kampen mellom Jose Aldo og Frankie Edgar på nettopp UFC 200.

TMZ Sports skriver at UFC tilbød seg å fly McGregor til hver pressekonferanse i en eksklusiv privat jet, i tillegg til å fly over alt han trengte for å fortsette treningen i Las Vegas. Dette var altså ikke nok for superstjernen, som for tiden trener i Reykjavik.

Diaz får tilbud om ny motstander

Pressekonferansen McGregor nektet å møte opp på går likevel av stabelen i kveld, trolig altså uten 27-åringen, men med de andre utøverne. White har også forsikret om at Nate Diaz kommer til å få tilbud om en ny motstander, men vil ikke si om det blir hovedkampen.

Jubileumsstevnet i juli står nå uten en hovedkamp på organisasjonens nettsider, etter at Diaz mot McGregor ble avlyst. Den tidligere kongen av lett tungvektsklassen, Jon Jones, tilbød seg i går å være halvparten av hovedkampen i juli.

Jones går kamp i helgen mot Ovince Saint Preux på UFC 197. Egentlig skulle Jones gå mot tittelholder Daniel Cormier, men sistnevnte ble skadet for kort tid siden.