En Prince-fan tar farvel med ikonet ved stjernen hans. Foto: Jeff Wheeler/Star Tribune via AP
En Prince-fan tar farvel med ikonet ved stjernen hans. Foto: Jeff Wheeler/Star Tribune via AP Foto: Jeff Wheeler

TMZ: Prince ble behandlet for overdose dager før dødsfallet

Dødsårsaken er fortsatt ikke kjent, men artisten Prince skal ha blitt behandlet for en overdose forrige uke, skriver nettstedet TMZ.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendisnettstedet siterer flere ikke-navngitte kilder som opplyser at artistens privatfly nødlandet i Moline i Illinois forrige fredag, kun timer etter at han sto på scenen i Atlanta.

Tilstanden ble beskrevet som influensarelatert, men ifølge TMZ ble han sendt til sykehus hvor legene ga ham en injeksjon med motgift for opiumsholdig middel.

Kildene sier videre at legene anbefalte Prince om å bli på sykehuset i 24 timer, men følget valgte å dra da de ikke fikk enkeltrom til artisten. Han forlot sykehuset tre timer etter at han ankom, og han skal da ha vært i dårlig form.

Princes representanter har ikke besvart TMZ' gjentatte henvendelser.

Prince blir obdusert fredag, og en foreløpig obduksjonsrapport ventes offentliggjort om få dager, ifølge rettsmedisineren i Anoka County.

Sheriffen i Carver County har offentliggjort utskriften av hvordan nødsamtalen til 911-sentralen forløp seg. Den uidentifiserte mannen som ringer inn om en bevisstløs person som trenger øyeblikkelig hjelp. (©NTB)