BLOGGER: Lene Alexandra Øien ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
BLOGGER: Lene Alexandra Øien ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Slutt mellom Lene Alexandra og PT-kjæresten

– Det er ikke lett å få plass til en mann i mitt liv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er slutt mellom Lene Alexandra Øien (34) og personlig trener Henrik Aukland.

Fremdeles venner

De to har vært sammen siden desember i fjor, men skal nå ha gått hvert til sitt. De har ifølge Øiens pressetalskvinne i Anti, Marthe Schei, fremdeles holdt på vennskapet.

– Jeg kan bekrefte at Lene Alexandra ikke lenger er i et forhold med Henrik. De har fortsatt stor respekt for hverandre og er gode venner, men forholdet er avsluttet, sier Marte Schei til TV 2.

Turbulent kjærlighetsliv

Øien annonserte i april i fjor at hun var blitt samboer med næringslivstoppen Henriette Grønn (46). Bare noen måneder senere kom nyheten om at paret hadde gjort det slutt.

Etter dette bruddet, annonserte Øien på bloggen sin i september at hun hadde funnet tilbake til sin ekskjæreste, Børge Kraft-Pettersen. Dette forholdet viste seg imidlertid å bli kortvarig.

– Ikke plass til en mann

Øien postet et innlegg på sin blogg onsdag, hvor hun forteller at hun har vanskelig for å sjonglere jobb og kjæreste.

«Bare fordi man har blitt sammen eller gift betyr det ikke at det er slik det vil bli for alltid. Man må hver eneste dag jobbe for det. Det krever mye å opprettholde en god relasjon over tid og det er viktig å sette av tid. Selv er jeg altfor glad i LA Lifestyle og jobber altfor mye. Derfor er det ikke lett for en mann å få plass i mitt liv.»

Det har ikke lyktes TV 2 å få en kommentar fra Øien torsdag.