Mourinho skal lede stjernelag på Old Trafford

José Mourinho vender tilbake til Old Trafford.

I løpet av sine år som manager i Chelsea gjestet José Mourinho Manchester Uniteds storstue Old Trafford ved flere anledninger.

De siste månedene har imidlertid den frittalende portugiseren vært uten arbeid, og blitt sterkt koblet til jobben som mulig ny manager i nettopp Manchester United neste sesong.

Se hva José Mourinho sa om Manchester United-ryktene tidligere i år i videovinduet øverst!

I sommer vender Mourinho tilbake til Old Trafford som trener – men riktignok bare i én kamp.

– En god følelse for Ranieri å endelig tape!
Trenerprofilen fra Portugal har fått det ærefulle oppdraget når han skal lede England i en veldedighetskamp til inntekt for Unicef på Old Trafford 5. juni.

– Jeg ønsker å være den første til å vinne Soccer Aid-trofeet for begge lag, sier Mourinho til BBC – vel vitende om at han ledet verdenslaget til 4-2-seier i 2014.

Denne gang er det Leicester suksessjef Claudio Ranieri som har fått i oppgave å lede verdenslaget bestående av en rekke kjendiser.

Mourinho har fått med seg Sunderlands manager Sam Allardyce som assistentmanager for det engelske stjernelaget bestående av kjendiser innen sport og underholdning.

– Sam og jeg vil få til et meget godt samarbeid, og det vil være en god følelse for Claudio å endelig tape en kamp, spøker Mourinho om sin forgjenger i Chelsea.

Ranieri skal lede Ramsey
På Mourinhos og «Big Sams» lag vil britiske kjendiser som Louis Tomlinson, Olly Murs, Jack Whitehall og John Bishop spille, mens Ranieri skal forsøke å lede en tropp bestående av blant annet Gordon Ramsey og Michael Sheen.

Unicef har arrangert veldedighetskamper både i 2006, 2008, 2010, 2012 og 2014, og billettinntektene fra kjendiskampene har sikret organisasjonen over 200 millioner kroner.