DRO UT ETTER RBK-TAPET: Kristoffer Barmen dro på byen i Trondheim natten etter Rosenborg-tapet. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
DRO UT ETTER RBK-TAPET: Kristoffer Barmen dro på byen i Trondheim natten etter Rosenborg-tapet. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: Hommedal, Marit

Brann-spiller dro på byen etter Rosenborg-tap

Kristoffer Barmen er i trøbbel igjen.

Noe av det første Brann-trener Lars Arne Nilsen gjorde i Brann var å legge ned forbud mot alkohol i spillergruppen.

Bakgrunnen for det var flere uheldige episoder der Brann-spillere hadde vært involvert. I fjor fikk Kristoffer Barmen disiplinærstraff etter å ha brutt Branns internreglement og svingt seg i det bergenske natteliv i selskap med en festglad Marcus Pedersen.

Nå er Barmen i trøbbel igjen.

Ifølge Bergens Tidende drakk midtbanespilleren øl på utestedet Samfundet i Trondheim etter Rosenborg-kampen i helgen. Barmen innrømmer forholdet. Han forteller at han besøkte noen kamerater i Trondheim. Sammen dro de ut før Barmen returnerte til Branns hotell seinere på natten.

– Jeg tok meg én pils. Én pils. That's it, sier Barmen til avisen.

Branns sportssjef Rune Soltvedt forteller at å gå på byen ikke er forenlig med det klubben står for.

– Timingen er ikke bra her. Vi har spilt to kamper og skal spille nye. Om du ikke bærer preg av å ta en øl, så er det signaleffekten oppi dette. Den er ikke bra i det hele tatt her, sier Soltvedt.

Det er ikke første gang Barmen har tråkket i salaten denne sesongen. I februar kom han og keeper Piotr Leciejewski for sent til spillermøtet før treningskampen mot Sogndal.