File photo dated 26-10-2014 of Manchester United manager Louis van Gaal and Jose Mourinho.
File photo dated 26-10-2014 of Manchester United manager Louis van Gaal and Jose Mourinho. Foto: Martin Rickett

Fotballryktene: – Mourinho har overvunnet motstanden fra Ferguson og Giggs

Og portugiseren vil ha med seg enten Zlatan Ibrahimovic eller Gonzalo Higuain til Old Trafford.

Ny dag og nye rykter.

Manchester Evening News skriver at Sir Alex Ferguson og Ryan Giggs nå har gitt opp kampen om å holde José Mourinho unna managerstolen i Manchester United. Ferguson har lenge ønsket at Giggs skal erstatte Louis van Gaals om nederlenderen forsvinner i sommer. I januar skrev britiske aviser at han var klar for å bli rådgiver for Giggs om waliseren tok over de røde djevlene.

En 28 år lang epoke kan være over om Giggs forsvinner fra Manchester United. Mourinho har nemlig planer om å ta med sitt eget støtteapparat til klubben, skriver lokalavisen. Mourinho har også planer om å hente enten Gonzalo Higuain eller Zlatan Ibrahimovic til Old Trafford, skriver Daily Mirror.

Det samme gjorde David Moyes da han tok over etter Ferguson. Siden har det meste gått på tverke for den tidligere Everton-manageren. Nå kan Aston Villa bli hans nye arbeidsgiver. Birmingham-klubben vil gjerne ha Moyes, men skotten sitter foreløpig på gjerdet. Han vil se hvilke andre muligheter som dukker opp i sommer, skriver Daily Mail.

Leicesters drøm om Premier League-tittelen fikk et lite skudd for baugen da West Ham klarte 2-2 på King Power Stadium. I tillegg ble Jamie Vardy utvist. Superspissen risikerer nå å stå over mer enn én kamp. Grunnen er at han ga dommer Jon Moss en verbal skyllebøtte etter utvisningen.

Manchester United har store planer om å styrke laget i sommer. Nylig var klubbens speidere i Portugal for å kikke på Sporting Lisboa-duoen William Carvalho (24) og Jao Mario (23). Det skriver The Sun.

Liverpools midtbanespiller Joe Allen har fått et oppsving i det siste, og det kan gjøre at han får tilbud om en ny kontrakt. Jürgen Klopp er en av dem som mener Allen har vist nok til å gjøre seg fortjent til nye år på Anfield.

Hva skjer med Saido Berahino i sommer? Det er lite trolig at han blir i WBA. Nå har Stoke-manager Mark Hughes antydet at Tottenham ligger bedre an enn Stoke i kampen om spissens underskrift.

Arsenal-manager Arsene Wenger vil forsøke å styrke laget med en back fra topplaget i Premier League. Leicesters 19-årige venstreback Ben Chilwell er aktuell for London-klubben. Chilwell har ennå ikke signert ny kontrakt med «The Foxes», skriver Daily Mirror.

Fabio Cannavaro til Leeds? Det skriver Daily Mail. Så gjenstår det å se om Leeds-eier Massimo Cellino tenner på den ideen.