FORELDRE: Nå har Chrissy Teigen og John Legend fått en liten datter. FOTO: Scanpix
FORELDRE: Nå har Chrissy Teigen og John Legend fått en liten datter. FOTO: Scanpix Foto: Glx

John Legend og Chrissy Teigen har blitt foreldre

Ble foreldre til en liten datter for tre dager siden. Nå røper de også navnet på den lille.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Vår nye kjærlighet er her! Luna Simone Stephens, ble født på torsdag den 14. Vi kunne ikke vært lykkeligere» skriver John Legend på Twitter for å annonsere den gledelige nyheten.

I oktober i år ble det kjent at superparet Chrissy Teigen (30) og John Legend (36) ventet barn. De annonserte nyheten på Instagram.

– John og jeg er så glade for å kunngjøre at vi er gravide. Som mange av dere vet, har vi prøvd å få en baby en stund nå, skrev superstjernen og modellen innledningsvis i innlegget.

Har prøvd i flere år

Teigen og Legend har lenge slitt med å få barn, og etter å ha prøvd i årevis ble hun endelig gravid.

– Det har ikke vært lett, men vi fortsatte å prøve. Vi kunne ikke vente med å få vårt første barn. Vi er så glade for at det endelig skjer. Takk for all kjærlighet og gode ønsker. Jeg ser frem til all mageklemmingen! skrev hun tidligere på Instagram.

– Vi har hatt problemer

I en episode av sitt eget talkshow, som Teigen leder sammen med eks-modellen Tyra Banks, fortalte hun åpenlyst om hvor tøft det har vært å ikke kunne bli gravid.

– John og jeg har hatt problemer. Vi ville hatt barn for fem, seks år siden om det hadde skjedd. Men det har vært litt av en prosess, sa hun i september.

Supermodellen Chrissy Teigen og sangstjernen John Legend giftet seg i Italia i 2013. Legends suksesslåt «All of me» ble skrevet til kona, og sangfuglen fremførte låta i bryllupet deres.

Teigen er delvis norsk, med norsk far og thailandsk mor.