GRAVID: Megan Fox viste nylig fram babymagen på den røde løperen. FOTO: Scanpix
GRAVID: Megan Fox viste nylig fram babymagen på den røde løperen. FOTO: Scanpix Foto: © Chase Rollins / Aff-usa.com

Nå er det bekreftet hvem som er far til Megan Fox' ufødte barn

I forrige uke viste Megan Fox (29) fram en liten babykul på magen og bekreftet med det at hun er gravid. Nå bekrefter barnefaren graviditeten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Megan Fox er gravid med sitt tredje barn, bare åtte måneder etter at hun og ektemannen Beverly Hills 90210-skuespilleren Brian Austin Green (42) annonserte at de skulle skilles.

I forrige uke ble det derfor spekulert i amerikansk presse hvem som kunne være faren til det ufødte barnet, og om Fox hadde fått seg ny kjæreste eller om hun hadde funnet tilbake til Green.

FORELDRE: Nå venter eks-paret barn nummer tre. FOTO: Scanpix
FORELDRE: Nå venter eks-paret barn nummer tre. FOTO: Scanpix Foto: Lionel Hahn

Bekrefter farskapet

Nå viser det seg at alle de tre barna til skjønnheten vil få samme far.

Paret har blitt observert sammen flere ganger de siste månedene, men hverken Fox eller Green har sagt noe om at de er et par igjen.

Men til People.com bekrefter Green farskapet.

– Du vet, ingenting var planlagt. Ingen av dem var noen gang planlagt. Å få babyer i min alder, det er galskap, sa han lattermildt til People og la til.

– Jeg blir jo 43 år i år.

Kjører forsiktig

Skuespilleren som nå blir pappa igjen, har som bilsport som hobby.

Nylig kjørte han i Toyota Grand Prix of Long Beach Celebrity Race. Der innrømmer han også at selv om å kjøre bil veldig fort gir han et ekstra kick, såer det én ting som har blitt viktig etter at han ble far.

– Det er viktig at jeg er i livet, sier han om barna som trenger en far når de vokser opp.

BILLØP: Brian Austin Green kjører gjerne billøp, her på Toyota Grand Prix Celebrity. Men ikke like fort som før i tiden. FOTO: Scanpix
BILLØP: Brian Austin Green kjører gjerne billøp, her på Toyota Grand Prix Celebrity. Men ikke like fort som før i tiden. FOTO: Scanpix Foto: Matt Sayles