Faren debuterte med scoring som 16-åring - 32 år senere gjentok sønnen bragden

Andre Dozzells ble den store helten da han kom inn og scoret i sin debut for Ipswich.

Se Andre Dozzells debutmål i videovinduet øverst.

Vi har flere eksempler i fotballen på far- og sønn-forhold.

Blant disse kan vi for eksempel nevne Cesare og Paolo Maldini, Johan og Jordi Cruyff, og Sir Alex Ferguson og hans sønn Darren.

I tillegg kan vi også nevne Tippeliga-aktuelle Eidur Gudjohnsen, som i sin debut på det islandske landslaget ble byttet inn for sin far.

Historien om Jason og Andre Dozzell er også helt spesiell.

Faren, Jason, er den yngste spilleren i det engelske toppdivisjonens historie til å score et mål. Den da 16 år og 57 dager gamle Ipswich Town-spilleren scoret i sin debut for klubben den 4. februar 1984.

32 år senere var det Jason Dozzells sønn, Andre, sin tur til å debutere for Ipswich.

Og Dozzell junior gjentok bragden hans far klarte i 1984. Andre scoret i debuten, og reddet uavgjort for Ipswich i bortemøtet med Sheffield Wednesday lørdag.

Gutten, som er drøyt 16 år og 11 måneder, klarte ikke å overgå sin fars langtlevende rekord, men er fortsatt en familiehistorie få andre kan slå i bordet med.

Det var BBC som først omtalte saken.

PS: Far Jasons rekord, som den yngste målscoreren i den engelske toppdivisjonen, må ikke forveksles med Premier League-rekorden, som innehas av James Vaughan. Vaughan scoret i en alder av 16 år og 271 dager for Everton i 2005.

Den yngste målscoreren i det engelske ligasystemet er Ronnie Dix, som var 15 år og 180 dager da han scoret for Bristol Rovers mot Norwich i 1928.