Norsk 4. divisjonsspiller utvist for ikke å takke for kampen

Det gikk hett for seg i 4. divisjonsoppgjøret mellom Skodje og Ørsta.

HEKTISK: Det ble delt ut hele tre røde kort etter at kampuret hadde passert 90 minutter i oppgjøret mellom Skodje og Ørsta.

Med tre utvisninger etter at 90 minutter hadde passert, fikk 4. divisjonsoppgjøret mellom Skodje og Ørsta i Sunnmøre Fotballkrets fredag kveld en usedvanlig amper avslutning.Kampen så ut til å ebbe ut med 3-3 og ett poeng til hvert av lagene, da kveldens dommer Bjarte Steinsbu tildelte gjestene fra Ørsta et straffespark langt på overtid av oppgjøret.Det fikk det til å koke over for Skodjes keeper Espen Skarbø Alstad og Håvard Nybøen Rødal som begge fikk marsjordre fra kampleder