IKKE GODT Å VITE HVEM SOM SPILLER: Derfor er det vanskelig for Jesper Mathisen å satse på Molde-spillere på TL-manager. På bildet byttet manager Ole Gunnar Solskjær ut Eirik Hestad med Fredrik Aursnes. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
IKKE GODT Å VITE HVEM SOM SPILLER: Derfor er det vanskelig for Jesper Mathisen å satse på Molde-spillere på TL-manager. På bildet byttet manager Ole Gunnar Solskjær ut Eirik Hestad med Fredrik Aursnes. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

– Det er skummelt å ha Molde-spillere på laget

TL-manager: Derfor vil ikke Jesper Mathisen satse på Molde-spillere.

Spill Tippeliga-manager her!

Nå går vi inn i sesongens tøffeste kampprogram og de neste ukene blir det tydeligere hvilke lag som kommer til å kjempe i toppen, og hvilke som kommer til å kjempe i bunnen. Det er mange av de kommende ukene hvor det er tre kamper i uken, og da blir det også meget utfordrende for oss som TL-managere.

Det blir viktig å ha spillere som spiller hver eneste kamp, og som ikke er del av et system hvor det byttes mye på laget fra gang til gang, slik de for eksempel har i Molde.

I Molde finnes det utrolig mange gode fotballspillere, men det er skummelt å ha de med på sine lag. For plutselig er Moi ute av troppen, Bakenga på tribunen eller Gulbrandsen skadet uten at noen av oss visste det!

Derfor har jeg kun Fredrik Aursnes igjen fra laget som kanskje er den største favoritten til å vinne gull. Også han må nok ut om ikke lenge, for konkurransen på midtbanen er knallhard.

Ukens lag består dermed av spillere som kommer til å spille denne runda, og som ikke står i fare for å bli satt på benken:

Rossbach

Vilsvik, Ruud, Svensson, Soares

Midtsjø, Martin, Miljeteig

Helland(C), Friday, Occean

Benken: Faye Lund, Aursnes, Wichne, Hart

Lykke til alle sammen! Nå går vi inn i en utrolig viktig periode... Spesielt for Mads Hansen, som virkelig har fått en tung start på sesongen med sitt lag!