Aylar Lie (32) og kjæresten avlyser bryllupet

Det er slutt mellom Aylar Lie (32) og forloveden Kris Robberstad (34).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I drøye fire år har Aylar Lie vært kjæreste og samboer med finansmannen Kris Robberstad, og i fjor sommer ble det kjent at paret hadde forlovet seg.

Aylar var klar for både familie og mann, men nå har paret avlyst bryllupet og bestemt seg for å gå hvert til sitt.

– Det har vært en ganske gradvis prosess. Forholdet har gått over til å bli vennskap, sier Aylar Lie i et intervju med God kveld Norge.

Se hele reportasjen med Aylar Lie i God kveld Norge på lørdag kl. 21.40!

Satser på poker

Aylar forteller at bruddet er udramatisk og at hun egentlig ikke har hatt tid til å tenke på at de faktisk har avlyst et bryllup.

– Det er så mye som skjer i livet mitt nå. Så lenge man har et godt vennskap så er det ikke det andre som betyr noe.

Det viktigste i Lies liv om dagen er nemlig hennes karriere som pokerspiller. Hun forteller til God kveld Norge at hun ønsker å leve av poker på fulltid.

– Det passer meg midt i blinken. Jeg elsker utfordringer og spenning, og poker er virkelig noe du kjenner pulsen banke hardt på, uten å måtte løpe maraton, sier hun.

Klar for singellivet

De siste fem årene har det vært mindre oppmerksomhet rundt Aylar da hun lenge har slitt med sykdom. Nå er hun frisk og er klar for livet som singel.

– For første gang i mitt liv så tenker jeg ikke på den store kjærligheten. Jeg har alltid vært den typen som har gått fra forhold til forhold. Jeg har aldri vært singel mer enn ti måneder totalt iløpet av hele mitt voksne liv, forteller hun.

Aylar kom på andreplass i Skal vi danse i 2010. Etter den tid har hun vært å se i realityprogram som 71 Grader Nord, Masterchef og 4-stjerners middag. I tillegg ledet hun Eurojackpot på TV 2 i 2013.