Samantha Fox fyller 50 år i dag!

80-tallets puppeikon er halveis til hundre og eldes med stil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag fyller puppepopens store profil fra 80-tallet, Samantha Fox, 50 år.

Slik ble hun kjendis. Samantha Fox på 80-tallet. Foto: Bulls.
Slik ble hun kjendis. Samantha Fox på 80-tallet. Foto: Bulls. Foto: Gavin Kent

Hun ble intervjuet av God morgen Norge-programlederne Peter Bubresko og Cathrine Fossum – for anledningen utstyrt i turbaner for å markere turbanens dag, som er på lørdag.

–Hvordan skal du feire i dag?

– I dag må jeg innrømme at jeg er litt jetlag. Jeg kom akkurat hjem fra en lang reise for to dager siden. I dag blir det en stille og rolig dag, jeg skal besøke moren min, og åpne alle kortene og presangene mine, sier Samantha Fox til TV 2.

Toppløs

Samantha Fox debuterte toppløs i avisen The Sun i 1982, bare 16 år gammel, og ble meget populær. Hun ga ut debutalbumet «Touch Me» da hun var 20 år gammel i 1986, og singelen med samme navn gikk til topps på hitlistene i 17 land. Hun har fortsatt en stor fanskare, og opplever også mange yngre fans som liker henne.

– Det er mange unge mennesker som kommer til showene mine, men jeg har også fans som har vært med lenge. De går inn i garasjene sine og på loftene og finner gamle postere av meg. Jeg signerer plakatene og ler av mine egne frisyrer og klær, sier Samantha Fox til TV 2.

Norgesvenn

50-års jubilanten er norgesvenn og har vært på besøk her en rekke ganger i forskjellige anledninger. Snart kommer hun på nytt norgesbesøk.

Samantha Fox skal opptre på «We love the 80s» på Telenor Arena lørdag 7. mai og Sørmarka Arena i Stavanger lørdag 28. mai.