POST-IT: Slik så bilen til Arendal-ordfører Robert Cornels Nordli ut da han skulle kjøre hjem sent torsdag kveld. Foto: Privat/Arendal kommune
POST-IT: Slik så bilen til Arendal-ordfører Robert Cornels Nordli ut da han skulle kjøre hjem sent torsdag kveld. Foto: Privat/Arendal kommune

Dette møtte ordføreren da han skulle hente bilen sin

– Jeg hadde jobbet til langt på kveld, og det tok én time å fjerne det, sier ordføreren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det er fra sine nærmeste man skal ha det.

Arendal-ordfører Robert Cornels Nordli (39) ler hjertelig mens han beskriver hva som møtte ham i parkeringshuset sent torsdag kveld.

– Jeg hadde jobbet en lang dag og klokka var blitt 22:30 da jeg tok kvelden og skulle kjøre hjem. Men nede i parkeringshuset fant jeg bilen min tappesert med post-it-lapper. Jeg brukte en hel time på å få de av og søppelbøtta var full da jeg endelig kunne kjøre hjem, forteller han til TV 2.

Selv om «skurkene» hadde stukket av, lo Arbeiderparti-ordføreren godt inni seg da han hadde sterke mistanker om hvem de skyldige var.

– Jeg har jo lagt hodet på blokka en del ganger og drevet practical jokes andre veien så ja, jeg var ikke i tvil om at dette var guttungens verk, sier Nordli.

Guttungen er hans adoptivsønn Andreas (27).

– Da jeg ringte han og kjæresten hikstet de av latter, og jeg måtte le med. De har jobbet ganske iherdig og lagt mye arbeid i dette. Blant annet hadde de skrevet Høyre i blått på siden av bilen, forteller han.

Kona delaktig

Ikke nok med at sønnen og kjæresten stod bak.

Fredag morgen fikk han bekreftet sin mistanke om at hans egen kone var delaktig i kulissene.

– Hun kom fra nattevakt nettopp og møtte meg med et stort smil. Ingen tvil om at dette var godt planlagt og jeg må innrømme at de har vært kjempegode, ler han.

Planlegger mottrekk

Nordli er en svoren tilhenger av practical jokes, og har flere ganger stått bak en del pek andre veien, mot sin sønn.

– Det er klart at jeg allerede har begynt å tenke ut hva jeg skal gjøre mot han nå. Jeg har invitert Andreas og kjæresten på middag i helgen, så får vi se om han dukker opp da, humrer ordføreren.