BLIR FORELDRE IGJEN: Skuespillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively ankommer det hvite hus i Washington til æresmiddag med den kanadiske statsminister. Foto: Ron Sachs/Stella Pictures.
BLIR FORELDRE IGJEN: Skuespillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively ankommer det hvite hus i Washington til æresmiddag med den kanadiske statsminister. Foto: Ron Sachs/Stella Pictures. Foto: Ron Sachs

Superparet venter sitt andre barn

Blake Lively og mannen Ryan Reynolds blir foreldre igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Blake Lively (28) er gravid og venter sitt andre barn med den kanadiske skuespilleren, mannen Ryan Reynolds (39), skriver US Weekly.

«Gossip Girl»-stjernen Blake Lively har blitt obervert med en voksende mage på settet til filmen «The Shallow» i en tettsittende våtdrakt.

Hemmeligholdt fødsel

Skuespillerparet har fra før datteren James (2). Lively klarte å holde fødselen hemmelig den gang, og avslørte fødselsdatoen først da datteren var ett år gammel.

– Gratulerer med dagen til min baby girl, twitret Reynolds, og la til spøkefullt: – Trist jeg mistet min jomfrudom, men takknemlig for at jeg har en datter.

Helhetlig familie

I 2015 fortalte Lively at hun ønsket seg flere barn:

– Jeg ser frem til hvordan det ene barnet skal gjøre inntrykk på det andre barnet. Og til neste kapittel med en helhetlig familie, sa hun til People.

Skuespillerparet møttes på settet til filmen «Green Lantern» i 2010, da Ryan Reynolds fortsatt var gift med Scarlett Johansson. Lively var sammen med «Gossip Girl» medskuespiller Penn Badgley.

Paret giftet seg høsten 2012.