FORSVINNER?: Alexis Sanchez skal toppe ønskelisten til Bayern Münchens nye trener, Carlo Ancelotti. FOTO: Scanpix
FORSVINNER?: Alexis Sanchez skal toppe ønskelisten til Bayern Münchens nye trener, Carlo Ancelotti. FOTO: Scanpix Foto: Stefan Wermuth

Fotballryktene: – Alexis fristes av gigantklubb

Mens Tottenham vil sikre fransk landslagsspiller gratis. Her er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag var en dag for fotballmirakler, med Liverpools snuoperasjon mot Dortmund. Mye av dagens spalteplass vies til underet på Anfield, men pressen har naturligvis gjort plass til fotballsladder. Les dagens fotballrykter her!

Vi åpner med en kontroversiell variant. Marcus Rashford har hatt en kometkarriere etter at han fikk sin debut for Manchester United i Europaligaen mot Midtjylland, men nå skal han brukes for å lokke andre spillere til de røde djevlene, mener italienske La Nazionale. Louis van Gaal ønsker å bruke unggutten som en del av en avtale for å lokke Fiorentinas ving Federico Bernardeschi til Old Trafford.

Det har vært spekulert i at en seier i FA-cupen kan redde skinnet til Louis van Gaal og forlenge hans opphold i Manchester United. Nå melder Daily Mirror at nederlenderen er ferdig uansett hva som skjer, og at José Mourinho tar over til sommeren selv om United skulle vinne hver eneste kamp resten av sesongen.

I går gikk dessuten rapportene om at Mourinho kunne velge Paris St.-Germain fremfor Manchester United dersom Laurent Blanc får fyken. I dag avfeies dette, fordi portugiseren er desperat etter å kommet til de røde djevlene, hos avisen Daily Mirror.

Blir det drakamp om Michael Carrick til sommeren? Veteranens kontrakt løper nemlig ut, og flere klubber skal være interesserte i å hente han vederlagsfritt. Arsenal og Everton er to av lagene som følger engelskmannens situasjon tett, i følge The Guardian.

Chilensk presse hevder at Arsenal-fansen kan miste en av sine største kjæledegger til sommeren i Alexis Sanchez. Selveste Bayern München, med sin nye manager Carlo Ancelotti i spissen, skal nemlig ha plassert 27-åringen på toppen av ønskelista når overgangsvinduet åpner, i følge AS Chile.

Også Wenger er på utkikk etter forsterkninger. Ajax' stortalent Riechedly Bazoer er svært ettertraktet, og Arsenal skal ha koblet seg på i kampen om spilleren som kan bekle roller både i forsvar- og på midtbanen. Chelsea, Tottenham og Barcelona skal være blant de andre klubbene som ønsker nederlenderen, skriver Daily Mirror.

23 år gamle Mauro Icardi er en spiller som har blitt nevnt som et hett overgangsobjekt de siste sesongene, med blant annet Manchester United, Arsenal og Manchester City som lurer i kulissene. Men i følge The Sun har Inters spiss nå uttalt at han ønsker å spille videre på San Siro i svart og blått neste sesong.

Leicester er i gang med å planlegge spill på flere fronter neste sesong, nå som de er kvalifisert til Champions League. Sporting Lisboas 27 år gamle midtstopper Luis Hernandez skal allerede være klare for revene på en gratisovergang, melder Marca. Klarer han å splitte Wes Morgan og Robert Huth, som i år har vært helt overlegne for serielederen?

Oscar var fenomenal for Chelsea når de tok Premier League-tittelen i fjor. I år har han tvert imot hatt en svak sesong, og lagets nye manager Antonio Conte, skal ikke være fan av brasilianeren. London-klubben skal derfor ha bestemt seg for å sette den lettbeinte offensive midtbanespilleren på overgangslisten i sommer, skriver The Times.

Radja Nainggolan skal være spilleren Conte aller helst ønsker seg inn portene på Stamford Bridge. Men belgieren med den sære hårsveisen heller nå kaldt vann i Chelsea-fansens årer. La Repubblica skriver nemlig at 27-åringen har avvist en overgang til de kongeblå, og heller ønsker å fortsette karrieren i Serie A.

Tottenham ønsker å lokke franske Lassana Diarra til å gjøre comeback i Premier League. Tidligere har 31-åringen prøvd seg i Arsenal og Chelsea uten stor suksess, men denne sesongen har midtbanespilleren vært helt enorm for Marseille og spilt seg inn i det franske landslagets startoppstilling før EM i sommer. Kontrakten hans med Marseille utgår ved sesongslutt, slik at en eventuell overgang blir gratis, skriver franske L'Equipe.