Kygo bryter tausheten om kjæresten Maren

Kyrre Gørvell-Dahll (24): – Det er en utfordring med avstandsforhold.

Kygo tar verden med storm, og fanskaren vokser i takt med suksessen. Stjerne-DJen er for tiden på Europaturné i forbindelse med sitt kommende album Cloud Nine.

24-åringen tok seg likevel tid til et eksklusivt møte med TV 2 i Paris.

Han har med seg et crew bestående av rundt 20 personer når han reiser verden rundt. For den familiekjære unggutten er det stas at også familie og venner tar del i det som skjer.

– Det er alltid gøy å ha med familie og venner så jeg kan vise de hva jeg driver med, sier han til TV 2.

Har med kjæresten på turné

Også Kygos kjæreste, bergenseren Maren Platou, er med på reiser når hun kan. Gørvell-Dahll og Platou har vært kjærester siden før Kygo slo gjennom.

– Da vi ble sammen var det begynnelsen av alt sammen, men det har jo på en måte eksplodert litt siden det, sier han til TV 2.

I MIAMI: Maren Platou og Kygo sammen i Miami, den 16. mars i år. Foto: Scanpix.
I MIAMI: Maren Platou og Kygo sammen i Miami, den 16. mars i år. Foto: Scanpix. Foto: Sergi Alexander

Platou går på sykepleierstudiet på NTNU i Ålesund, og har ikke alltid tid til å være med kjæresten på reise, men når sjansen byr seg, tar hun gjerne turen for å støtte Kygo backstage.

– Hun var med til Praha nå i helgen, også kommer hun til London på avslutningen av turnéen, men hun studerer og må fokusere på skole. Når hun har tid så er hun med. Det er veldig gøy for meg å ha henne med, sier Gørvell-Dahll.

Mediesky

Paret ble fotografert sammen på den røde løperen i Miami nylig, og norske medier og fans har lenge spekulert i hvem den blonde skjønnheten kan være. Han har tidligere ikke ønsket å uttale seg om henne.

– Det var ikke intensjonen min å holde det hemmelig. Jeg vil at fokuset skal være på musikken og ikke så mye på mitt privatliv, sier han til TV 2 i Paris.

Både Kygo og Platou har begynt å ta innover seg den store interessen rundt dem, og selv om de ikke ønsker å stå midt i medias søkelys er det noe de nå venner seg til sammen.

– Det har aldri vært noe mål for henne å være en offentlig person, men hun skjønner vel at det er en del av pakken. Vi er inneforstått med det, sier han.

– Hva tenker hun om alt det som skjer nå?

– Hun synes det er veldig gøy. Det er en utfordring fordi vi er i et avstandsforhold, men det fungerer veldig bra så langt. Jeg tror hun bare er glad på mine vegne, sier Kygo.