Utelukker ikke Oilers-retur etter landslagsjobben

Stavanger Oilers-trener Petter Thoresen tror selv at han ikke er helt ferdig som trener for Oilers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se kamp to i finaleserien mellom Lørenskog og Stavanger Oilers på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo fra klokken 18:30 i kveld!

Stavanger/Oslo (TV 2): Før kveldens kamp mot Lørenskog serverer Oilers-trener Petter Thoresen en gladnyhet til Stavanger-folket: Petter Thoresen tror han fort kan returnere til Oilers etter landslagsjobben.

– Det kan jeg ser for meg at kan skje. Akkurat nå er jeg veldig glad for å flytte nærmere familien, og får litt tid til å være litt bestefar i noen år, sier Thoresen til TV 2.

– Så du utelukker ikke en retur til Oilers på et senere tidspunkt?

– Nei, det utelukker jeg ikke i det hele tatt. Det har vært helt fantastisk her. Eierne og og ledelsen i klubben er virkelig profesjonelle, og lar spillerne og trenerne få de beste rammebetingelsene de kan få, forteller Thoresen.

Han innrømmer at det har vært en stor utfordring å bo såpass langt vekk fra familien over flere år.

– Det har selvfølgelig vært tøffe tider å bo her alene og være så mye borte fra familien. Men det har veid opp å jobbe med så mange fine spillere og en så bra klubb, sier han.

– Evner å nullstille

Siden Thoresen tok over Stavanger-laget i 2009, har Oilers vært i NM-finalen i samtlige syv sesonger. Grunnen tror han er enkel.

– Vi takler å vinne, og å kommer tilbake igjen neste år når alle er ute etter skalpen vår. Spillerne som har vært her de siste åra har en veldig fin karakter og evner å nullstille seg og jobbe på nytt igjen, sier han.

Nå ønsker han å avslutte sin foreløpige Oilers-karriere med lagets femte NM-tittel på rad.

– Det er klart at vi må prøve å avslutte med stil. Men Lørenskog er tøffe, men vi har mål om å vinne denne matchen. Vinner vi alle hjemmekampene våre, blir vi norgesmestere igjen.

Bryr seg ikke om stilkarakterer

Før onsdagens kamp nummer to i Lørenskog, er han klar på at han bryr seg lite om hvordan det kommer til å se ut på isen så lenge laget tar med seg hjem seieren.

– Selv om vi kanskje ikke var så mye bedre i kamp én, vant vi, og det er det som er viktig når du spiller sluttspill. Det blir ikke delt ut noen karakterer på hvordan det ser ut. Det er kun resultatet som gjelder, sier han.