REKORD MED NEGATIVT FORTEGN: Lionel Messi har ikke sin beste tid som fotballspiller om dagen. Foto: Reuters / Sergio Perez
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
REKORD MED NEGATIVT FORTEGN: Lionel Messi har ikke sin beste tid som fotballspiller om dagen. Foto: Reuters / Sergio Perez Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto: Sergio Perez

Denne rekorden ville du nok helst unngått, Messi

Lionel Messi har satt mange rekorder i spansk og europeisk fotball, men denne er nok ingenting å skrive hjem om.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona har ikke hatt sin beste tid på fotballbanen de siste ukene.

Barca har sluppet utfordrerne inn igjen i kampen om ligatittelen etter noen svake kamper i La Liga, og røk mot Atletico Madrid i kvartfinalene i Mesterligaen i går.

Katalanernes svake form den siste tiden kan kanskje også ses i lys av hva verdens beste fotballspiller, Lionel Messi, har levert på banen.

Argentineren, som har satt et utall rekorder i spansk og europeisk fotball, setter nå rekorder med negativt fortegn.

For første gang har Messi gått fem kamper uten å score eller ha målgivende i Barcelona-trøyen. Sist Messi lagde målpoeng for Barca var i 6-0-seiren over Getafe.

Ballgeniet har heller ikke scoret på 452 minutter for det spanske storlaget, som er den lengste periode uten mål for Messi siden 2010. Da gikk han 527 minutter uten mål.

Som om det ikke var nok, så klarte ikke Messi å få ett eneste skudd på mål i kvartfinalekampen mot Atletico Madrid i går. Det har ikke skjedd på to år.

Lionel Messi er blitt kåret til verdens beste fotballspiller hele fem ganger, og har bidratt til en rekke titler for Barcelona. Disse rekordene derimot kan bli en aldri så liten ripe i lakken på den ellers så blankpolerte Messi-CVen.