Oslo  20160115.
Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og Lars Kristian Eriksen ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20160115. Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og Lars Kristian Eriksen ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

«Fotballfrue» gravid igjen: – Jeg er allerede halvveis i svangerskapet

Toppbloggeren avslørte nyheten i en video på sin egen blogg torsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotballfruen og bloggeren Caroline Berg Eriksen (29) og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (32) venter sitt andre barn.

Det avslørte paret i en søt video på sin Carolines blogg hvor deres liv sammen blir tegnet og fortalt.

På slutten av videoen kommer nyheten om familieforøkelsen.

– Siden vi bare har hatt positive erfaringer med Nelia og det å være foreldre, så har vi tenkt, hvorfor kan vi ikke bare få en til? Ja, det stemmer, jeg er gravid og 4. september skal tre bli til fire. Og her hjemme er det en liten jente som gleder seg veldig til å bli storesøster. Jeg er allerede halvveis i svangerskapet og jeg har gledet meg til å fortelle dette kjempelenge. Men samtidig har vært både fantastisk og spennende å holde det for seg selv, og for familien. Men nå ser jeg fram til å dele resten av reisen vår med dere, sier Berg-Eriksen i videoen.

Paret har datteren Nelia (2) fra før.

Fikk kritikk for magebilde

Bare fire dager etter at bloggeren hadde født datteren sin, la hun ut et bilde på Instagram av sin egen flate mage. Det skapte store debatter i Norge, og internasjonal oppmerksomhet.

Hun ble oppringt av britisk, australsk og amerikansk presse, og sa ja til å stille på Good Morning America, USAs største morgen-show.

Noen roset henne for bildet, andre kritiserte, og for å komme kritikerne i møte, postet hun dette på Facebook.

«Jeg la ut bildet fordi jeg er stolt over meg selv og kroppen min etter noe så tøft som en graviditet/fødsel, og det synes jeg alle mødre, uansett kropp, skal være», skrev hun blant annet.

I feel so empty, and still not 😱😂 4 days after birth 😄👶🌸👼

Et bilde publisert av Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno)

Toppbloggeren og ektemannen har også vært i hardt vær i fjor da det ble kjent at Odd-spilleren hadde skrevet falske kommentarer på konas blogg. Hun har også fått mye kritikk for å ha redigert bildene av seg selv i overkant mye.

Berg-Eriksen var også deltaker i «Skal vi danse» på TV 2 i 2014.