HYLLET: LA Lakers-stjernen Kobe Bryant spilte sin siste kamp og ble hyllet av stjerner som Jay Z og Kanye West i Staples Center. Foto: Scanpix
HYLLET: LA Lakers-stjernen Kobe Bryant spilte sin siste kamp og ble hyllet av stjerner som Jay Z og Kanye West i Staples Center. Foto: Scanpix

Beckham, Jay Z og Kanye West hyllet basketball-stjernen Kobe Bryant

Den 37 år gamle basketballstjernen takket farvel og ble hyllet av David Beckham og Kanye West.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kobe Bryant (37) skuffet ingen av de fremmøtte i Staples Center i Los Angeles i natt mot laget Utah Jazz. I sin aller siste kamp for LA Lakers scoret han 60 poeng, og de vant kampen.

Hyllest

Kampen var nærmest en Hollywood-film verdig, hvor all verdens kjente stjerner var tilstede for å hylle Basket-stjernen.

Fotballstjernen David Beckham, skuespiller Jack Nickolson, Jay Z og Kanye West var noen av kjendisene.

West var sammen med Jay Z og møtte opp i en gul t-skjorte med skriften: «Jeg føler meg som Kobe».

– Kvelden vil bli full av følelser, hyggelige og triste. Men vi feirer alle den fantastiske karrièren til en av idrettens aller største stjerner, skrev David Beckham på Instagram.

Forelsket i Kobe Bryant

Supermodellen Gigi Hadid (20) var forelsket i Kobe Bryant da hun var liten, og har vært fan siden hun var en neve stor. Hun hadde full Lakers-uniform på skolen og hadde gul tannregulering til ære for laget.

Til ære for Kobe Bryant la hun ut et bilde fra sin egen 11-års dag hvor hun hadde bursdagskake som var formet som en Lakers-drakt.

Blodfan

Normalt dekkes Los Angeles Lakers kamper av 125 journalister, men til Bryants siste kamp var 400 møtt opp. Også en rekke kjente Basket-spillere som Bryant har spilt med, møtte også opp.

– Som gutt så var jeg en blodfan av Los Angeles Lakers. At jeg kunne ende opp å spille for denne klubben i 20 år er en drøm det ikke engang er mulig å forstå. Jeg vil takke alle dere for å ha stått bak meg og laget i gode og vanskelige tider, sa Bryant etter kampen.