Fotballryktene: – Chelsea vil sette ny overgangsrekord for spansk landslagsspiller

Mens en utkjøpsklausul kan gjøre det vanskelig for Leicester å beholde N'Golo Kanté.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Bodø/Glimt-talent score på frekk hælflikk i videovinduet øverst.

Med bare noen måneder igjen til overgangsvinduet åpner, gjør klubbene seg klare til å slåss med nebb og klør om Europas heteste stjerner og talenter.

Her er dagens fotballrykter.

Barcelona planlegger et sommerbud på West Hams ettertraktede playmaker Dimitri Payet, ifølge Talksport. Franskmannen har hatt en fantastisk sesong for The Hammers, og har scoret 12 mål. Mange av dem på spektakulære frispark. Dette har gjort at storklubber rundt om i Europa har fått øynene opp for 29-åringen, og Barcelona skal være villige til å by hele 50 millioner pund for midtbanespilleren.

Spanske medier har i lengre tid koblet Eden Hazard til Real Madrid, og nærmest stadfestet at belgieren er klar for den spanske hovedstadsklubben. Spilleren selv nekter for at han er på vei til Spania, og sier, ifølge The Mirror, at han har planer om å bli i Chelsea inntil videre.

En handel mellom Real Madrid og Chelsea til sommeren er imidlertid ikke usannsynlig. Metro melder at de blå fra London har lagt inn et gigantbud på Sergio Ramos på 63,5 millioner pund. Det vil i så fall være ny britisk overgangsrekord. Nåværende rekord er på 59,7 millioner, og ble satt av Manchester United da de sikret seg Angel Di Maria sommeren 2014.

Juventus vil hente Christian Benteke til sommeren, skriver Talksport. Belgieren har hatt en vanskelig sesong i Liverpool etter at han ble kjøpt fra Aston Villa, og har havnet langt bak i rekken av angripere hos Anfield-klubben. Laget fra Merseyside betalte en betydelig sum for 25-åringen, og vil ha igjen en del av pengene de måtte punge ut for spissen. Juventus vil trolig legge inn et bud på rundt 20 millioner pund for Benteke.

Benteke på sin side sier han vil bli på Anfield, skriver The Independent. Angriperen sier han trives i Liverpool, og har lyst å slå tilbake og vise hva han er verdt til neste sesong.

Arsenal vil hente kroatiske Marcelo Brozovic til sommeren, ifølge Metro. Midtbanespilleren er for tiden på lån fra Dinamo Zagreb i den italienske storklubben, Inter Milan. Arsene Wenger skal i lengre tid vært stor fan av Brozovic, og ser sitt snitt til å hente ham nå som Inter mest sannsynlig ikke klarer en Mesterliga-plass.

Kieran Gibbs og Alex Oxlade-Chamberlain vil bli i Arsenal, skal vi tro The Evening Standard. Gibbs har slitt med spilletid denne sesongen etter at Wenger foretrakk Nacho Monreal på venstreback. Om Gibbs velger å forlate Emirates, vil Leicesters Ben Chilwell være en eventuell kandidat som erstatter for 26-åringen. Oxlade-Chamberlain jaktes av flere store Premier League-klubber, men ser selv for seg en fremtid i Arsenal-trøyen.

Manchester United vil hente Mario Gomez til sommeren, skriver Daily Star. United vil derimot vente seg en tøff kamp fra Besiktas om å få signert tyskeren. Gomez, som denne sesongen har vært på lån fra Fiorentina i nettopp Besiktas, har scoret 23 mål i alle turneringer for tyrkerne. Manchester United har også flere andre spisser i kikkerten. Både Zlatan Ibrahimovic, Romelu Lukaku og Pierre-Emerick Aubameyang har vært koblet til de røde djevlene den siste tiden.

Claudio Ranieri vil hente det italienske stjerneskuddet, Manuel Locatelli, til Leicester. 18-åringen har kapret en plass i start-elleveren til den italienske storklubben AC Milan denne sesongen, og har allerede fått stempelet på seg som den nye Pirlo fra den mektige Milan-eieren Silvio Berlusconi. Leicester kan imidlertid vente seg hard kamp om unggutten fra Arsenal, ifølge The Express.

Ranieri har også sett til hjemlandet for andre spillere, skriver Gazzetta dello Sport. Pescaras Gianluca Lapadula har hatt en strålende sesong i Serie B, og har puttet 21 mål. Målsnittet har gjort at 25-åringen er blitt koblet til flere større klubber i hjemlandet. Juventus og Napoli er begge interesserte i å sikre seg spissen, men nå vil også revene fra Leicester, samt rivalene om Premier League-tittelen - Tottenham, melde seg på i kampen om italieneren.

Vincent Kompanys dager hos Manchester City er ikke talte, ifølge spillerens egen agent. Det melder The Telegraph. Midtstopperen har slitt en del med skader de siste årene, men skal ikke være redd for å måtte finne seg en ny klubb når Pep Guardiola tar veien inn portene på Etihad Stadium i sommer.

Chelsea, Arsenal og Manchester United bretter opp ermene i kampen for å sikre seg Marquinhos fra Paris Saint-Germain. Brasilianeren skal angivelig ikke være fornøyd med egen situasjon i den franske hovedstaden. Barcelona har også meldt seg på i kampen, skal vi tro Daily Star.

Tony Adams kan bli Brøndbys nye manager, skriver The Evening Standard. Adams er en av Arsenals største legender gjennom tidene, men har ikke helt slått til som manager etter at han avsluttet karrieren. Nå kan Danmark bli neste stoppested for engelskmannen.

En utkjøpsklausul på N'Golo Kanté kan bli Leicesters bane i å prøve å beholde franskmannen, skriver Daily Mail. Klausulen skal være på 20 millioner pund, og kan bli avgjørende for Arsenal, Chelsea, Tottenham og PSG skal klare å sikre seg den ettertraktede spilleren.