TIL SEMIFINALE: Thomas Müller scoret i 2-2-kampen mot Benfica. Bayern er med det klare for semifinale i Mesterligaen. Reuters / Paul Hanna
Livepic
TIL SEMIFINALE: Thomas Müller scoret i 2-2-kampen mot Benfica. Bayern er med det klare for semifinale i Mesterligaen. Reuters / Paul Hanna Livepic Foto: Paul Hanna

Müller og Vidal scoret da Bayern ble klare for semifinale

Bayern München har slått Benfica ut av Mesterligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Benfica-Bayern München 2-2 (2-3 sammenlagt)

Ikke overraskende blir Bayern München å finne i en semifinale i Mesterligaen for femte år på rad. Tyskerne var best over to kamper mot Benfica og avanserer med 3-2-seier sammenlagt.

Scoringer av Arturo Vidal og Thomas Müller var med på å sikre avansement, selv om det endte uavgjort 2-2 på Estádio da Luz, Mesterligaens finalearena i 2014.

Benfica fikk et berettiget håp om avansement tidlig i kampen da Eliseu vartet opp med en aldeles strålende pasning frem til Raul Jiménez. Spissen utnyttet en Manuel Neuer på bærtur og svakt duellspill av Javi Martínez og David Alaba. Benficas nummer ni stanget inn 1-0 og lagene var like langt sammenlagt.

Men som i det første oppgjøret skulle Arturo Vidal spille en viktig rolle. Chileneren scoret kampens eneste mål på Allianz Arena forrige uke. Etter 38 minutter i Lisboa banket Vidal vakkert inn utligningen på volley fra distanse.

Bayern hadde skaffet seg det viktige bortemålet, men var lystne på mer.

Like etter pause var målsniken Thomas Müller på plass foran mål sendte Bayern opp i 2-1. Det var tyskerens 36. scoring i Mesterligaen.

Det kunne fort stått 3-1 da Douglas Costa fosset fremover, men avslutningen fra kantspilleren gikk i stolpen.

Benfica fikk et tynt håp om avansement da Anderson Talisca på lekkert vis satte inn 2-2 med et strålende frispark. Det ble imidlertid med det lille håpet.

Kampen endte 2-2 og Bayern er videre til semifinalen i Mesterligaen.