SCORINGER I DNA'ET: Cristiano Ronaldo mener det nok ikke så bokstavelig som det ser ut på bildet over, men kom med en klar melding til kritikerne etter å ha scoret tre mål og sikret seg matchballen mot Wolfsburg. (AP Photo/Paul White)
SCORINGER I DNA'ET: Cristiano Ronaldo mener det nok ikke så bokstavelig som det ser ut på bildet over, men kom med en klar melding til kritikerne etter å ha scoret tre mål og sikret seg matchballen mot Wolfsburg. (AP Photo/Paul White) Foto: Paul White

Ronaldo: – Scoringer er en del av mitt DNA

Cristiano Ronaldo med stikk til kritikerne etter den magiske kvelden i Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo scoret alle tre målene og sende egenhendig Real Madrid til semifinalen i Mesterligaen tirsdag.

Etter kampen hadde han en klar beskjed til sine kritikere.

– Med tankte på at dette har vært en «dårlig» sesong for meg, så har det ikke vært så verst, sier 31-åringen ifølge BBC.

Real Madrids superstjerne er nå oppe i 16 Mesterliga-mål på 10 kamper denne sesongen. Han har selv rekorden på 17 mål i løpet av en sesong, og nå har han to semifinaler og potensielt en finale på seg til å tangere og slå sin egen rekord.

– Det var ikke den beste, men det var en av mine beste kvelder i Europa, sier Ronaldo.

– En del av mitt DNA
I løpet av denne «dårlige» sesongen har han også scoret 30 mål på 32 kamper i La Liga. Ingen har scoret flere der heller.

– Folk kan kritisere meg, men jeg bare fortsetter. Statistikken er det slik at alle kan se den. Jeg er veldig fornøyd, og med en måned igjen av sesongen kan jeg bli enda bedre, sier han, og legger til:

– Det er ikke så verst, er det? Scoringer er en del av mitt DNA, og jeg ønsker å fortsette å score for laget.

– Verdens beste
Etter kampen ble Real Madrids nummer sju hyllet som verdens beste av trener Zinedine Zidane.

– Cristiano Ronaldo viser hva han er. Han er verdens beste spiller, og han gjorde det som gjør ham til en spesiell spiller. Men han trenger laget for å gjøre det han gjør. Og han må snakke om alt spillerne har gjort sammen. Men det er klart at ikke alle kan score tre mål, sier Zidane ifølge Sport.