TIL NORGE: Bruce Springsteen har tydeligvis blitt skikkelg Norgesvenn, for nå har han annonsert at han vil spille både i Frognerparken og i Trondheim i tillegg til Ullevål stådion i sommer. FOTO: Getty Images
TIL NORGE: Bruce Springsteen har tydeligvis blitt skikkelg Norgesvenn, for nå har han annonsert at han vil spille både i Frognerparken og i Trondheim i tillegg til Ullevål stådion i sommer. FOTO: Getty Images Foto: Jamie Mccarthy

The Boss spiller to konserter til i Norge

Bruce Springsteen gjør ytterligere to konserter i Norge i sommer, både i Oslo og i Trondheim.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Springsteen-fansen kan juble, for i sommer blir det hele tre konserter med The Boss i Norge. I februar ble det annonsert at Springsteen og The E Street Band gjester Ullevaal Stadion den 29. juni, og billettene er for lengst solgt ut.

Nå har konsertarrangøren sendt ut pressemelding på at verdensstjernen gjør ytterligere to konserter i landet.

Den 28. juli spiller han konsert i Frognerparken i Oslo, og den 26. juli på Granåsen Arena i Trondheim.

35-års jubileum

Springsteens turné «The River Tour» er allerede sparket igang i USA, og i forbindelse med turnéen tar den populære artisten turen innom Norge.

Turnéen har fått navnet sitt i forbindelse med 35-års markeringen av suksessalbumet «The River».

Bruce Springsteen er svært populær hos den norske fansen, og det ser ut til å være gjensidig. Under sine tidligere konserter har artisten vært svært raus mot publikummerne, som har fått storslagne konserter både i 2012 og 2013.

Nordmenn elsker Springsteen

I 2012 sto 40.000 fans i ekstase etter den nesten tre og en halv timer lange konserten på Valle Hovin. Året etter kom Springsteen tilbake til Oslo og Telenor Arena hvor han holdt to konserter for den norske fansen.