– Barcelona har ikke bedre spillere enn vi

Manchester City-manager med brannfakkel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City slo PSG 1-0 og avanserte til semifinalen i Mesterligaen tirsdag kveld. En Kevin de Bruyne-scoring et knapt kvarter før slutt gjorde at PSG måtte score to for å avansere. Det klarte stjernemannskapet fra Paris aldri.

I tillegg til Manchester City tok Real Madrid seg videre til semifinalen. I dag møter Barcelona Atletico Madrid, mens Bayern München gjester Benfica.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini er full av selvtillit etter avansementet.

– Når man er i semifinalen møter man de beste lagene i Europa. Men vi spilte bedre enn PSG. Barcelona har ikke bedre spillere enn det vi har, sier Pellegrini ifølge Daily Mail.

Med angrepstrioen Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar vil nok mange regne Barcelona som favoritter om det skulle bli et spansk-engelsk oppgjør i semifinalen. Slik ser ikke Pellegrini på det.

– Av en eller annen grunn har vi har fått mye kritikk, men jeg synes vi har tatt steg hvert år. Nok en gang viste vi karakter og personalitet til å tenke og å spille som et storlag, fortsetter han.

Pellegrini mener Manchester City har det som skal til for å gå helt til topps i Europas gjeveste klubbturnering.

– Selvfølgelig kan vi vinne. Det er noen gode lag i Europa, men målet til denne klubben er å vinne Mesterligaen, sier han.

PSG-trener Laurent Blanc mener Manchester City vil være det klart svakeste laget i en eventuell semifinale.

– Det er alltid tre storklubber i semifinalen pluss et gjestelag. Dette året vil gjesteklubben være Manchester City, sier han ifølge Daily Mirror.